Тампон-зонд віскоза пластик Amies у транспортній пробірці Стерильний 150 шт

Тампон-зонд віскоза пластик Amies у транспортній пробірці Стерильний 150 шт

Продавець:Store Lab

4.8/5  ( 18 оцінок )

1 600

1 521

Немає в наявності

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Аплікатори (сваби) або зонд-тампони (тампон зонди) призначені для відбору зразків біоматеріалу для лабораторних досліджень та підходять для короткого контакту з тілом людини, включаючи післяопераційні рани. Аплікатори для збору та транспортування бактеріологічних зразків з транспортним середовищем агарового гелю Amies забезпечать виживання бактерій в зразках під час їх транспортування до клінічної лабораторії. Аплікатор підходить для збору зразків з рота, носа, горла, піхви, ректальних та шкірних зразків, зразків з ран, зокрема хірургічних.

Намотування аплікатора зроблено з віскози, стержень виготовлено з протиударного атоксичного полістиролу, який дуже гнучкий, але легко ламається при необхідності. Віскозна голівка прикріплена до стержня за допомогою нетоксичного клею.

Для збереження зразків та безпеки користувача транспортне середовище агарового гелю Amies міститься в циліндричній пробірці Ø12 х 150 мм, виготовленій з прозорого, небиткого медичного поліпропілену (ПП). Пробірка закривається герметичною кришкою з поліетилену (HDPE). Колір кришки відрізняється в залежності від типу середовища. Діаметр кришки дорівнює діаметру пробірки. На пробірці передбачена наліпка для маркування, яка є ідентифікатором зразка. На кожній етикетці надруковані код позиції, номер партії та термін придатності.

Транспортне середовище Amies дозволяє вижити багатьом мікроорганізмам, таким як Shigella flexneri (Шигела Флекснера), Neisseria (гонокок), Trichomonas vaginalis (трихомонада вагінальна), Enterobacterias (ентеробактерії), Haemophilus (гемофільна пиличка), Corynebacterium (коринебактерії), Streptococcus pneumonie (пневмокок), Streptococcus pyrogenes (стрептокок групи А), Salmonella typhi (сальмонела), Brucella abortus (бруцела).

 

Вид товару: аплікатор, транспортний тампон, сваб, тампон-зонд, зонд тампон

Мікробіологічний статус: стерильний

Матеріал намотування: віскоза

Матеріал стержня: полістирол

Пробірка: 12 х 150 мм

Середовище: Amies

Поле для запису: є поле для запису

Упаковка: індивідуальна упаковка

Характеристики

Країна-виробник
  • Італія
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами