Тампон-зонд віскоза пластик Virus у транспортній пробірці Стерильний Microbiotech 100 шт

Тампон-зонд віскоза пластик Virus у транспортній пробірці Стерильний Microbiotech 100 шт

Продавець:Store Lab

4.8/5  ( 18 оцінок )

5 270

Немає в наявності

1

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Аплікатори (сваби) або зонд-тампони (тампон зонди) призначені для відбору зразків біоматеріалу для лабораторних досліджень та підходять для короткого контакту з тілом людини, включаючи післяопераційні рани. Аплікатори з пробіркою з транспортним середовищем Virus забезпечують виживання вірусів, хламідій, мікоплазми і уреаплазми в зразках під час їх транспортування до клінічної лабораторії. Стерильні аплікатори підходять для взяття зразків з буккального епітелію, носу, горла, піхви, прямої кишки, шкірних покривів і ран.

Намотування аплікатора зроблено з віскози, стержень виготовлено з протиударного атоксичного полістиролу. Для зручності використання стержень аплікатора має «точку відлому», що дозволяє  легко відламати та помістити його в пробірку.

Рідке транспортне середовище (1 мл), що складається зі збалансованого буферного розчину для підтримки нейтрального рН, антимікробних агентів і консерванту,.міститься у циліндричній пробірці Ø 13×80 мм. Пробірка зі стійкою основою зроблена з прозорого, небиткого медичного поліпропілену (ПП), має герметичну гвинтову кришку з поліетилену (HDPE) з технологією «захоплення» аплікатора, що дозволяє безпечно утилізувати аплікатор разом із кришко. Завдяки певному кольору кришки можна миттєво ідентифікувати вміст середовища. На пробірці є поле для запису. На кожній етикетці надруковані код товару, номер партії та термін придатності.

Виживання і стабілізація вірусів, хламідій, мікоплазми і уреаплазми залежить від ряду факторів, таких як тип інфекції, час транспортування, температура зберігання, концентрація інфекційних організмів в зразку. Проби повинні відбиратися незабаром після виникнення симптомів, коли титри мікроорганізмів знаходяться на найвищому рівні. Для оптимальної стабілізації пробірка з біоматеріалом повинна зберігатися в холодильнику під час транспортування. Для тривалого зберігання біоматеріал може бути заморожений до -70°C і нижче.

Даний аплікатор не призначений для збору і транспортування загальних бактеріальних і грибкових культур в зразках біоматеріалу.

 

Вид товару: аплікатор, транспортний тампон, сваб, тампон-зонд, зонд тампон

Мікробіологічний статус: стерильний

Матеріал намотування: віскоза

Матеріал стержня: полістирол

Пробірка: 13 х 80 мм

Середовище: Virus

Поле для запису: є поле для запису

Упаковка: індивідуальна упаковка

Характеристики

Країна-виробник
  • Італія
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами