Капсули для нормалізації тиску і рівня цукру в крові Moringa 100 шт. Kongka Herb (8856051000276)

Капсули для нормалізації тиску і рівня цукру в крові Moringa 100 шт. Kongka Herb (8856051000276)

Продавець:Thai Flower

4.9/5  ( 135 оцінок )

450

Є в наявності

4

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Капсули з екстрактом моринги від тайського марення Kongka Herb (Конгку Херб) надають сприятливу дію на роботу шлунка і кишечника. Капсули з морингою Kongka Herb - це рослинний вітрогонний препарат для полегшення симптомів метеоризму. При вживанні капсул підвищується активність кишкової флори і поліпшується травлення, усувається почуття переповненості, випалки.

Здуття живота і метеоризм можуть бути викликані різними причинами, але в будь-якому випадку це симптоми, що вказують на можливі проблеми з травною системою. Підвищеним газоутворенням супроводжується переважна більшість захворювань шлунково-кишкового тракту (ЖКТ). Надлишкові гази виробляються при перетравленні певних видів їжі. Метеоризм може виникнути і внаслідок різкого збільшення частки клітковини в раціоні. Починаючись з легкого дискомфорту в області живота, метеоризм часом стає причиною різких болів, що значно знижують якість життя.

Дія основних компонентів капсул Kongka Herb
Моринга
(Moringa Oleifera) - тропічне дерево, що росте в Азії. Рослина цінується як джерело білка, вітамінів А, С, групи В, мінералами (залізо, селен, магній, калій), незамінними амінокислотами, які зазвичай не зустрічаються в рослинах. У ньому міститься велика кількість флавоноїдів - антиоксидантів, необхідних для боротьби з вільними радикалами. Моринга олійна ефективна для очищення організму від шлаків і важких металів, нормалізує роботу ЖКТ, сприяє нормалізації ваги - збільшує при дефіциті і знижує при надлишку. Для нормалізації травлення використовують кору моринги.

Імбир
багаторічна трав'яниста рослина, росте на заході Індії і в Південно-Східній Азії. Корисні властивості імбиря відомі в медичній практиці з давніх часів. Імбир покращує роботу ЖКТ, потрапивши в організм, розщеплює і виводить газ, який накопичується в кишечнику, позбавляє від метеоризму, здуття і коліків.

Гвоздика
під якою розуміється пряність, - це висушені під сонцем бутони тропічного гвоздичного дерева. Вона широко відома в усьому світі за свої кулінарні якості. Але гвоздика - це ще й лікарський препарат. Активні складові, що містяться в гвоздику, відомі своїми антиоксидантними, антисептичними, знеболюючими (місцевими), протизапальними, місцево-дратівливими (зігріваючими і заспокійливими), вітрогонними і протидіючими метеоризму властивостями. Гвоздику використовують при лікуванні запалення в товстому кишечнику (коліт), кишкових коліках, метеоризмі (вітрогонна дія), захворюваннях прямої кишки, печінки.

Спосіб застосування
По 2-3 капсули після їжі 2 рази на день

Склад
У 100 грамах міститься: моринга (40 г), імбир (20 г), гвоздика (10 г) та інші рослинні інгредієнти

Запобіжні заходи
Не перевищувати рекомендовані виробником дозування

Протипоказання
Індивідуальна непереносимість компонентів, що входять до складу капсул

Умови зберігання
Зберігати в сухому і прохолодному місці, що далеко від прямих сонячних променів, в недоступному для дітей місці

Характеристики

Країна-виробник
  • Таїланд
Країна реєстрації бренда
  • Таїланд
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами