Карпатський чай Їжак з лісу Відчуй спокій 100 гр

Карпатський чай Їжак з лісу Відчуй спокій 100 гр

Продавець:Гірські Лани

175

Замовлення вiд 1 шт

Є в наявності

3

Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я!
Увага! Перед застосуванням лікарського засобу чи медичного виробу рекомендується обов'язково ознайомитися з інструкцією та проконсультуватися з лікарем.
Опис та інструкція з користування наведені виключно з ознайомлювальною метою і не має бути використана як посібник з самолікування.
Тільки лікар може прийняти рішення про призначення препарату, а також визначити дози та способи його застосування.

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Склад: ромашка, лаванда, верес, звіробій, цвіт і плоди глоду

Упаковка: паперовий пакет

Умови зберігання: в темному сухому місці без сторонніх запахів при температурі 18-25 градусів.

Якщо ви один з мільйона людей, які страждають від почуття тривоги і знаходяться в постійному стресі, то чай з трав допоможе вам заспокоїти нерви і запобігти напади паніки. Чаї, в складі яких є заспокійливі трави, безпосередньо націлені на нервову систему, знижують гормони напруги, знімають стрес після важкого дня, і як наслідок підвищують настрій.

Чай із заспокійливим ефектом знижують частоту серцевих скорочень і сприяють розслабленню. Провівши кілька хвилин за чашкою смачного чаю, ви зосереджуєтесь на собі, впорядковуєте свої думки, заспокоюєтеся. Займіть зручне положення і вдихніть чудовий аромат вашого чаю. Зосередьтеся на своєму диханні і насолоджуйтеся справжнім моментом.

  • Ромашка лікарська допомагає добре спати. Сон має вирішальне значення для втрати ваги, тому що він допомагає вам виробляти більше серотоніну, гормону, який пригнічує апетит, що сприяє схудненню. Якщо рівень серотоніну підтримується на високому рівні, ви будете відчувати голод менше, і ви не будете мати жагу до їжі, яка може загрожувати вам втратити вагу.
  • Корисні властивості глоду зробили цю лікарську рослину дуже популярною і простою у використанні. Ще багато років тому глід знайшов застосування в медицині, завдяки наявності в ньому фруктози, каротину, вітамінів і ефірних масел, які позитивно впливають на всі фізіологічні процеси організму. В цвіті глоду міститься велика кількість хлорогенова і кавової кислоти, завдяки чому любителі смачно поїсти можуть спростити процес позбавлення від зайвих жирових прошарків.
  • Чай з вересом має безліч корисних функцій для організму і є відмінним способом очищення органів від токсинів і полегшення запальних болів.
  • Рослина лаванда відома як пряність, а також як косметичний і лікарський засіб. Тому цілком закономірно, що цвіт лаванди входить до складу багатьох чаїв, які цілком можна використовувати в якості цілющих і тонізуючих напоїв. Важливою особливістю тут є те, що вони мають заспокійливі властивості, що дуже актуально в сучасному житті. Всі частини рослини містять значну кількість ефірних масел, в яких найцінніший інгредієнт - линалилацетат, що сприяє стимуляції регенераційних процесів на клітинному рівні. Крім масел, хімічна формула квіток лаванди передбачає наявність цинеолу - природного антисептика; таніну - активно усуває запальні процеси; цитраля - позитивно впливає на здоров'я очей; борнеолу - надає знеболюючу і тонізуючу дію; валеріановой кислоти - поліпшує роботу товстого кишківника. Ці та інші, компоненти, які присутні в складі свіжої трави, повністю зберігаються в сушеній лаванді. Користь напоїв, приготованих з такої сировини, складно переоцінити. Тому що велика частина любителів чаю воліють заварювати його саме з додаванням лаванди.
  • Трава звіробій, корисні властивості якої добре відомі з давніх часів, входить до складу багатьох цілющих і смачних чаїв. Такі напої зміцнюють нервову систему, сприяють омолодженню організму і нормалізації гормонального фону. Рослина містить безліч корисних мікроелементів, які не втрачають своїх властивостей при висушуванні. Відвар звіробою - це і ефірні масла, і каротин, і дубильні речовини. Випиваючи чашку чаю з цією рослиною раз в день, можна істотно посилити розумову діяльність. Його чарівні властивості дозволяють поліпшити концентрацію уваги і уникнути розумового перенапруження. Настоянка звіробою - відмінний засіб при необхідності нормалізувати тиск. Також це досить непогана підмога при недостатньому травленні. Звіробійний чай дуже добре лікує простудні захворювання, так як він не тільки чудово усуває запальні процеси, а й значно підвищує імунітет. Вирішує чай із звіробою і певні стоматологічні проблеми. Але особливо відчутна користь напою при неврозах, хронічної втоми або депресивних розладах.




Характеристики

Країна-виробник
  • Україна
Фасування, г
Кількість пачок в упаковці, шт
  • 1
Термін придатності
  • 12 місяців
Країна реєстрації бренда
  • Україна
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами