Пластир від варикозного розширення вен та зірочок на ногах з турмаліном Гонконг 6 шт

Пластир від варикозного розширення вен та зірочок на ногах з турмаліном Гонконг 6 шт

Продавець:B Group

4.3/5  ( 231 оцінок )

168

122

Немає в наявності

4

Гарантія. 14 днів Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Підходить для синдрому хронічної судинної дисфункції та варикозного розширення вен, спричинених будь-якими причинами (такими як: набряк нижньої кінцівки, судоми, свербіж, печіння, оніміння, біль та втома, тяжкість, пігментація шкіри, засмічений дерматит та виразка тощо, викликані венозною недостатністю та варикозним розширенням вен)

Набряк вени, що не відстежується, вишкірить, набряк м'яких тканин, викликаний різними причинами незрозумілих.

Тромботичний васкуліт та синдром тромбозу глибоких вен.

Китайський пластир від варикозу і васкуліту з турмаліном Гонконг стане відмінним рішенням для тих, хто хоче покращити прохідність вен і процес кровообігу, позбутися набряклості та запалення. Завдяки ретельно продуманому рослинному комплексу пластир сприяє розсмоктуванню вузлів та порятунку від судинних зірочок.

На каучукову основу нанесено терапевтичні речовини природного походження. Завдяки постійному контакту пластиру і шкіри вони швидко проникають в організм, прямуючи в проблемну зону і позбавляючи від хворих відчуттів. Це дозволяє надавати оперативний локальний вплив на уражені ділянки тіла.

Склад пластиру:

Чинний склад включає понад 20 природних компонентів. Серед них трикутний молочай, двозубий соломоцвіт, копитняк, персик, червона бегонія, жовтий клематис, дягіль, отрути змії та сороконіжки, йод, білий корінь, ефедра, морський огірок, аконіт, сафлор, висока гастродія, галан, строфантус, ворсянка, камфора та борнеол та турмалін.

У виготовленні пластирів використані виключно рослинні компоненти, що традиційно застосовуються в китайській медицині. Пластирі не лише прибирають набряки та перешкоджають застою крові, але й допомагають при екземах та перших ознаках гангрени.

Характеристики

Призначення
Колір
Вид
  • Смужка
Гарантія
  • 14 днів
Країна-виробник
  • Китай
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами