ТОП ПРОДАЖІВ

Детокс пластир на стопу Kiyome Kinoki

23 відгуки

Код:  375693060

Детокс пластир на стопу Kiyome Kinoki

23 відгуки

Код:  375693060

Кількість в упаковці, шт: 10

Продавець:MeganoptBest

4.7/5  ( 174 оцінок )

125

90

Є в наявності

4

Гарантія. 14 днів Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Детокс пластирі на стопу Kinoki Пластирі Kinoki - новітній винахід в детокс терапії. Вони запобігають накопиченню токсинів і виводять вже накопичені токсини з організму, що значно знижує шанси захворіти. Склад: бамбуковий оцет, хітозан , декстрин, dokudami, мушмула лист, турмалін, рослинне волокно, вітамін C і дерев'яний оцет.

Опис:

Сучасна екологія погіршується з кожним роком, людині доводиться пристосовуватися до таких умов, але її організм починає реагувати відповідно, накопичуючи, іноді у величезних кількостях, шлаки та токсини. Звідси і нездужання, зниження імунітету, порушення у роботі гормональної, серцево-судинної, ендокринних та інших систем, розвиток різних форм пухлин.

Очистити організм допоможе детоксикаційний пластир «Кіноки», що володіє наступними ефектами:

Позбавляє втоми, що накопичилася. Лікує різні запальні процеси. Виводить токсини, продукти розпаду, шлаки. Знімає деякі ознаки патологій. Оздоровлює серцево-судинну систему. Покращує кровообіг. Очищає шкіру, загоює рани. Підвищує імунітет. Прискорює обмін речовин. Усуває варикозні бляшки та розширення. В основі всього цього доступна ціна.

Людина щодня вмивається, чистить зуби, приймає душ – словом, позбавляється будь-якого зовнішнього забруднення, але чомусь забуває, що більша кількість «бруду» накопичується саме всередині у вигляді токсинів та шлаків. Kinoki "витягує" через пори стоп все, що заважає їм нормально працювати. накопичується саме всередині у вигляді токсинів та шлаків. Kinoki "витягує" через пори стоп все, що заважає їм нормально працювати. накопичується саме всередині у вигляді токсинів та шлаків. Kinoki "витягує" через пори стоп все, що заважає їм нормально працювати.

Як працюють детокс-пластирі? На підставі багаторічних досліджень східна медицина прийшла до висновку, що найбільша концентрація токсинів у нашому тілі знаходиться в стопах і щиколотках. Накопичення токсинів в цих місцях призводить до багатьох дегенеративних захворювань. Наприклад, болю при артриті і ревматизмі викликані скупченням токсичної рідини навколо суглобів. Наші стопи пов'язані з багатьма життєво важливими органами на них знаходиться більш 60 точок, впливаючи на які з допомогою голковколювання можна вилікувати безліч хвороб. Детокс пластирі для ніг містять натуральні інгредієнти, які стимулюють ці точки за допомогою дерев'яного/бамбукового оцту, інфрачервоної енергії випромінювання негативних іонів. Така стимуляція призводить до очищення кровоносної та лімфатичної системи. Вплив детокс-пластирів Kinoki на організм. Пластирі поглинають токсини з вашого організму протягом ночі. Вранці ви бачите що пластир змінив колір(див. фото).

В результаті регулярного використання протягом певного періоду (для глибокого очищення організму зазвичай потрібно 3-4 курсу лікування за 10 днів з невеликими перервами між курсами) ви помітите, що з кожним днем пластирі стають світліше. Надалі для запобігання накопичення критичної дози токсинів в організмі буде достатньо використовувати пластирі 1-2 рази в тиждень. Крім ніг ви можете також застосовувати пластир на інших частинах тіла спині, колінах, ліктях і т. д.

Пластирі допоможуть: Очистити організм від токсинів; Зробити вас енергійніше; Зменшити головні болі, втому і зняти стрес; Поліпшити метаболізм; Поліпшити циркуляцію крові; Нормалізувати вагу;

Інструкція по застосуванню:

1. Kinoki Detox Patch застосовується перед сном .

2. Перед нанесенням Kinoki Detox Patch слід вимити і висушити ноги або потрібну частину тіла.

3. Візьміть один клейкий лист і повільно зніміть папір. Помістіть зворотний бік патча на клейку сторону по центру, і акуратно прикріпіть одержаний компрес на стопу або потрібну область іншій частині тіла. При необхідності можна надіти шкарпетки.

4. Залишити на 8-10 годин, після чого зняти.

5. Протріть поверхню вологим рушником до зникнення липкості.

6. Використані пластири стануть темними зеленуватим або сіруватим, оскільки вони поглинають токсини з вашого тіла.

7. Продовжуйте використовувати, поки пластир не перестане чорніти. Після проходження курсу застосовувати в цілях профілактики 1-2 рази в тиждень. Протипоказання: не використовувати на відкриті рани і при алергії на який-небудь з компонентів пластиру.

Даний продукт не призначений для діагностики або лікування будь-яких захворювань.

Характеристики

Основа
Колір
Вид
  • Пов'язка пластиру
Гарантія
  • 14 днів
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 23

Відгуки до товару за такими фільтрами відсутні.

Дивитися всі відгуки