Пластир від варикозного розширення вен, васкуліту, тромбозу з турмаліном Гонконг 8 шт.

Пластир від варикозного розширення вен, васкуліту, тромбозу з турмаліном Гонконг 8 шт.

699

648

Немає в наявності

9

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Пластир від варикозного розширення вен, васкуліту, тромбозу з турмаліном Гонконг 8 шт.

Пластир рекомендується застосовувати:

  • для терапії варикозу, тромбозу та васкуліту*
  • він знімає запальні процеси у стінках судин*
  • допомагає при розширених та сильно виражених венах на ногах*
  • набряклість ніг, запальні процеси, біль *
  • проблеми з еластичністю вен, кровообігом та обміном речовин в цілому*
  • проблеми з діяльністю та харчуванням судин, через які виникають зірочки та вузлики*

Підходить для синдрому хронічної судинної дисфункції та варикозного розширення вен, спричинених будь-якими причинами (такими як: набряк нижньої кінцівки, судоми, свербіж, печіння, оніміння, біль та втома, тяжкість, пігментація шкіри, засмічений дерматит та виразка тощо, викликані венозною недостатністю та варикозним розширенням вен)*

Набряк вени, що не відстежується, вишкірить, набряк м'яких тканин, викликаний різними причинами незрозумілих.

Тромботичний васкуліт та синдром тромбозу глибоких вен. У виготовленні пластирів використані виключно рослинні компоненти, що традиційно застосовуються в китайській медицині. Пластирі не тільки прибирають набряки та перешкоджають застою крові, але й допомагають при екземах та перших ознаках гангрени.

Китайський пластир від варикозу і васкуліту з турмаліном Гонконг стане відмінним рішенням для тих, хто хоче покращити прохідність вен і процес кровообігу, позбутися набряклості та запалення. Завдяки ретельно продуманому рослинному комплексу пластир сприяє розсмоктування вузлів та позбавлення від судинних зірочок.

На каучукову основу нанесено терапевтичні речовини природного походження. Завдяки постійному контакту пластиру і шкіри вони швидко проникають в організм, прямуючи в проблемну зону і позбавляючи від хворих відчуттів. Це дозволяє оперативно локально впливати на уражені ділянки тіла.

Склад пластиру:

Чинний склад включає понад 20 природних компонентів. Серед них трикутний молочай, двозубий соломоцвіт, копитняк, персик, червона бегонія, жовтий клематис, дягіль, отрути змії та сороконіжки, йод, білий корінь, ефедра, морський огірок, аконіт, сафлор, висока гастродія, галан, строфантус, ворсянка, камфора та борнеол та турмалін.

У виготовленні пластирів використані виключно рослинні компоненти, що традиційно застосовуються в китайській медицині. Пластирі не тільки прибирають набряки та перешкоджають застою крові, але й допомагають при екземах та перших ознаках гангрени.

Спосіб застосування:

Місце, де буде зафіксовано пластир, необхідно попередньо підготувати - очистити від жиру та пилу за допомогою перекису водню або спиртового розчину. З самого пластиру потрібно зняти наклейку з паперу, після чого закріпити його на уражену зону, де спостерігаються неприємні відчуття, є судинні зірочки або опуклі вени. Носити протягом 8-12-36 годин. Після його зняття при необхідності наклеюється наступний пластир.

Буквально через тиждень після початку курсу терапії виразки починають затягуватися, а збільшені вени зменшуються обсягом. Щоб прибрати опуклості на шкірі та варикозні вузли достатньо пройти два повні курси терапії пластиром.

Упаковка: 8 штук

*Результат індивідуальний.

Характеристики

Вид
  • Смужка
Країна-виробник
  • Китай
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами