Контейнер WEGO для переливання крові ЦФДА-1, 250 мл 2 шт/уп

Контейнер WEGO для переливання крові ЦФДА-1, 250 мл 2 шт/уп

Продавець:MedicalWorld

4.8/5  ( 318 оцінок )

370

Є в наявності

4

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Пластикові контейнери для крові та її компонентів з розчином антикоагулянту ЦФДА-1 подвійні призначені для забору і розподілу цільної крові на два компоненти, плазму і еритроцити, шляхом центрифугування і екстракції, а також для забору та зберігання цільної крові.

Контейнер для крові складається з двох мішків: одного донаційного (ємність 250 мл) та одного порожнього додаткового/трансферного (ємність 250 мл).

Донаційний контейнер містить антикоагулянта ЦФДА-1, що дозволяє зберігати еритроцити протягом 35 діб за температури 2-6 ° С. Відношення консерванту (антикоагулянт) крові та самої крові у донаційному контейнері становить 1:7.

Контейнер обладнаний стерильною голкою, вкритою силіконом, для безболісної венопункції та зниження активації крові, із захисним ковпачком та індикаторною міткою на втулці для легкого визначення зрізу голки та для запобігання травмування вені донора. Донаційний контейнер для крові має 4 вихіді/входи: вхід для взяття крові, 2 штуцера з внутрішнім мембранним клапаном для підключення систем переливання з полімерною голкою, вихід який йде до іншого порожнього контейнера. Верхня та нижня частина контейнера з метою поліпшення динаміки протікання рідин має заокруглені кути. Час заповнення донаційного контейнера до номінального об єму повинен становити не більше 10 хв.

Поверхня контейнерів рельєфна для запобігання прилипання один до одного під час автоклавування і вислизання при обробці. Контейнери для крові стерилізуються в поліпропіленовій (ПП) оболонці. Алюмінієва упаковка забезпечує герметичність, яка обмежує втрату вологи і забезпечує стабільне зберігання.

Пластик контейнерів для крові витримує температуру заморожування до - 80 °C. Етикетка характеризується добрими адгезійними властивостями і забезпечує стійкість написів і штампів.

В упаковці 2 контенейра по 250 мл.

Характеристики

Країна-виробник
  • Китай
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами