Тест-полоски Файнтест Преміум, 50 шт

Тест-полоски Файнтест Преміум, 50 шт

Продавець:SEVI

4/5  ( 54 оцінок )

457

Є в наявності

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Тест-полоски Файнтест Преміум, 50 шт

Тест-полоски Finetest Premium для вимірювання концентрації цукру в крові за допомогою приладу – глюкометра Файнтест Інфопія (Finetest Infopia). Капілярний метод забору крові та інноваційна біосенсорна технологія вимірювань гарантує максимально точні результати.

Тестові смужки Файнтест Преміум використовуються тільки з вимірювачем Finetest, який призначений для виявлення (за кількістю) концентрації цукру цільної капілярної крові.

Тест-полоски Файнтест мають калібрування за рівнем глюкози в плазмі, що набагато прискорює та полегшує порівняння даних аналізу тесту з результатами, здобутими в лабораторії.

Тест смужки Finetest Auto-coding Premium - нова розробка фахівців компанії Infopia (Південна Корея). Точність результатів аналізів, получених глюкометром з тест смужками Finetest Premium, не поступається в точності лабораторним дослідженням, а різниця між показаннями становить не більше 3 5% завдяки новим технологіям.

Умови, за яких рекомендовано зберігати та застосовувати тест-полоски Файнтест Преміум (Finetest Premium):

Зберігання тестових полос дозволяється в приміщенні, де прохолодна та суха температура повітря в межах: 2 – 30 градусів за Цельсієм. Необхідно уберегти від попадання прямого сонячного світла.

Зберігання тест-полосок допускається безпосередньо у тубах-оригіналах (у яких вони продаються). Не дозволяється перекладати тест-полоски в якісь інші ємності.

Необхідно щільно закривати кришку тубуса. Тест-полоска має бути використана відразу після її вилучення.

Заборонено використання тест-полосок, у якого минув термін придатності. Година, протягом якої можна використовувати смужки – 90 дн. з того моменту, коли тубус було відчинено. Коли вперше відкриваєте упаковку, не забудьте обов'язково поставити дату (якщо відкрили) на пакувальній етикетці.

Необхідно стежити, щоб пив, мусор, їжа та волога не потрапляли на тестову смужку. Не чіпайте тест-полоски, коли у вас вологі руки.

Заборонено проведення вимірювань цукру, коли температура менша за 10 градусів за Цельсієм, також – більше 40 градусів за Цельсієм, а також, коли відносна вологість у повітрі – більше 90 відсотків.

Необхідно зберігати тубуси з тестовими смужками в недоступних місцях для дітей, тому що в самих тест-полосках і стінках тубусів містяться спеціальні речовини, що є вредними для організму людини, коли потрапляють до його шлунково-кишкового тракту.

Характеристики:

Артикул (SKU) ft-1

Термін придатності: Н/Д

Модель Файнтест Преміум (Finetest Premium)

Кількість в упаковці: 50 шт.

Калібрується по плазмі

Купити Тест-полоски Finetest premium в Україні:

Finetest (Файнтест) Premium тест-полоски, ціна на які приємно тішити, застосовуються з апаратом моніторингу рівня цукру в крові Finetest (Файнтест) Premium Автокодинг, який призначений для кількісного виміру рівня цукру, для аналізу використовується капілярна (цільна) дах. Дані тест-полоски, які можна купити в нашому інтернет-магазині, мають можливість до того ж застосовуватися зі застарілою модифікацією системи (Файнтест ТМ). Тест-полоски зроблені із застосуванням найсучаснішої технології біосенсора, яка не потребує кодування глюкометра. Для виміру потрібна невелика проба крові лише до 1,5 мкл. Для того, щоб придбати ці смужки та інші товари медичного застосування, залиште заявку на сайті нашого інтернет-магазину або замовте зворотній дзвінок. Також чекаємо на вас у нашому спеціалізованому магазині.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами