Антихроп Капа Huaer Tehnology від хропіння в рот силіконове засіб проти хропіння апное лікування бруксизму 24/01

Антихроп Капа Huaer Tehnology від хропіння в рот силіконове засіб проти хропіння апное лікування бруксизму 24/01

Продавець:Pyramid JB

420

Замовлення вiд 1 шт

Є в наявності

4

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Антихрап пристрій - каппа від хропіння і лікування бруксизму .

Каппа від хропіння призначена для пацієнтів, для попередження хропіння і бруксизму, які воліють недорогу альтернативу індивідуально виготовляється пристроїв.

Бруксизм ― це напади періодичного стиснення щелеп і скрежетания зубами. Цей процес є неусвідомленою звичкою і нерідко виникає в результаті стресу або занепокоєння. Він призводить до стирання і рухливості зубів, появі відколів.

Каппа від хропіння і бруксизму вважається пероральним нижнечелюстным пристосуванням , яке клінічно довело свою ефективність у зціленні від хропіння і бруксизму . Цю спеціально створену універсальну капу , ви зможете адаптувати і підігнати під ваш рот.
Під час сну у людини , звужується просвіт дихальних шляхів , у ркзультате створюється деренчання м'якого піднебіння і виникає хропіння .
Каппа фіксує вашу нижню щелепу в потрібному положенні , в результаті чого дихальні шляхи розширюються , подих стає вільним і хропіння зникає .При використанні капи ваша нижня щелепа висувається вперед , що способствуте усунення шуму , вібрації і дискомфорту під час сну .

Особливості використання кстройства від хропіння :

1. Спеціальний медичний силікон , який приймає форму вашої щелепи
2. Дуже просте використання, без складних налаштувань


Цей аксесуар від хропіння працює моментально , його потрібно тільки перший раз підігнати за кілька хвилин . Це універсальний пристрій – і результат її використання ви вже відчуєте в першу ніч . Для людей, які страждають від постійного недосипання і розбитості , цей продукт покаже різницю .Ви отримаєте повноцінний сон , заряд енергії та чудовий ранковий настрій .

Методика регулювання капи від хропіння :


Антихрап капу дуже легко і просто можна налаштувати!
Пристосування від хропіння зроблено з гипоаллергеного і термопластичного полімеру . Цей термопластичний полімер робиться м'яким і пластичним при нагріванні в гарячій воді. В даному розігрітому стані , капу поміщають у роті для припасування, і після того, як матеріал застиг – його можна використовувати. Для хорошої припасування, дуже важливо , щоб тиск було рівномірно розподілено на всі зуби.
Адаптація капи , за формою вашої щелепи і до ваших зубів займає близько 10 хв. Під час установки вам доведеться тримати рот закритим і в певному положенні.


Для налаштування капи від хропіння :

1. Закип'ятіть стільки води, щоб повністю занурити капу у воду. Приберіть киплячу воду з полум'я і почекайте , поки процес кипіння припиниться . Сильно утримуйте пальцями, занурте капу на 14 секунд у гарячу, але не киплячу воду до того моменту - коли пластик стане м'яким і еластичним. Через 14 секунд вам необхідно робити все швидко і точно, так як медичний пластик знову затвердіє.
Більше не занурювати капу в киплячу воду.

2. Беріть капу .Подивіться в дзеркало і добре відкрийте рот. Обережно помістіть розм'якшену капу в рот. Спочатку помістіть нижню щелепу в нижній канал, а потім верхній канал Пластикова капа стане теплою, проте вас не обпалить. Посуньте нижню щелепу, доки зуби ніяк не стануть знаходиться на одному рівні з зубами верхньої щелепи.
Стисніть щелепи, прикусіть пластик. Ще щільно зімкніть свої губи, щоб витіснити повітря з порожнини рота. Для звикання до зубів капі , натисніть мовою на нижню і верхню внутрішні площини капи . В цей же час натисніть пальцями з зовнішньої сторони губ. Таким чином ви досягнете міцного прилягання капи до ваших зубах.

3. Почекайте приблизно 1 хвилинку, щоб полімер остудився в даному положенні. Після цього вийміть капу з рота і занурте на 10 секунд в прохолодну воду, щоб зафіксувати форму. Потім помістіть капу знову в рот, щоб відчути масштаб. Нижня щелепа повинна бути висунута трохи вперед, капа повинна бути для вас зручною. Якщо ви не задоволені підсумком припасування , повторіть регулювання. При подальшому регулюванні опускайте капу в гарячу воду лише на 12 секунд. Бажано регулювання проводити не більше 3-х разів. Майже всі користувачі задоволені вже після 2-ої регулювання.

4. Якщо після кількох ночей хропіння все ще триває, відрегулюйте капу ще раз . Варто придивнути нижню щелепу трохи вперед, але не дуже сильно.

5. Вам буде потрібно від 2 до 4 тижнів, щоб звикнути до капі під час сну. Спочатку , перші кілька днів вам не захочеться спати з капою всю ніч. З ранку ви повинні повернеться до стандартного положення зубів. З кожною наступною вночі ви пристосуватися , і ніяк не будете відчувати дискомфорт. Через кілька тижнів , ви вже зможете користуватися капою всю ніч.

Характеристики

Колір
  • Прозорий
Матеріал
  • силікон
Країна-виробник
  • Китай
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами