Експрес-тест на FOB - поховану притулок у кали Wondfo

Експрес-тест на FOB - поховану притулок у кали Wondfo

Продавець:SEVI

3.9/5  ( 54 оцінок )

75

Є в наявності

3

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Експрес-тест на FOB – приховану кров у калі Wondfo – для виявлення прихованої крові у калі у вигляді касети – це простий імунологічний аналіз прямого зв'язування для швидкого, якісного визначення прихованої крові у калі людини. Цей аналіз розроблено для визначення незначної колоректальної кровотечі, коли інші біохімічні методи не здатні виявити кровотечу.

Лише для діагностики in vitro. Лише для застосування медичними працівниками.

СКК (прихована кров у калі) – це слідові кількості крові в калі, які неможливо побачити. Це може бути раннім клінічним симптомом поширеного злоякісного новоутворення, раку шлунка або раку товстої кишки, або проявом виразки шлунково-кишкового тракту. У 95% пацієнтів із раком ШКТ результати ТСК (тест на приховану кров) виявляються позитивними. І близько 50% - 80% пацієнтів з виразкою ШКТ результати ТСК можуть бути позитивними. Раннє визначення СКК є дуже важливим для збереження життя, тому що приховану кров можна виявити в калі на ранній стадії захворювання.

ЗАПОБІЖНІ ЗАХОДИ:

1. Цей набір призначений лише для використання in vitro. Чи не ковтати.

2. Під час роботи зі зразками використовуйте захисні рукавички та ретельно мийте руки після закінчення процедури.

3. Уникайте розбризкування або розпилення речовини під час взяття зразка.

4. Утилізувати після першого використання. Тест не можна використовувати більше одного разу.

5. Не використовувати тестовий набір після закінчення терміну придатності.

6. Не використовувати набір, якщо упаковка має пошкодження або погано запечатана.

7. Зберігати у недоступному для дітей місці.

8. Не зчитує результати пізніше як за 30 хвилин.

ЗБІР І ПІДГОТОВКА ЗРАЗКІВ ДЛЯ ТЕСТУВАННЯ:

Зберіть зразок калу, використовуючи пробозабірник. Спочатку відкрутіть ковпачок пробозабірника, витягніть паличку для збору зразка і зберіть зразок, занурюючи паличку в 6 різних ділянок зразка калу. Потім вставте паличку для збирання зразка назад у пробозабірник і щільно закрутіть його, добре перемішайте. Якщо зразок неможливо протестувати в день збору, зберігайте зразок калу за температури 4°C. Перед проведенням тесту доведіть зразок до кімнатної температури.

ПРОЦЕДУРА ПРОВЕДЕННЯ АНАЛІЗУ:

Доведіть пристрій та розчин зразка до кімнатної температури (10°C – 30°C), якщо вони зберігалися в холодильнику. Потім ретельно перемішайте розчин зразка, обережно струшуючи пробозабірник кілька разів.

1. Витягніть тестовий пристрій з упаковки, надірвавши по лінії відриву, та помістіть його на горизонтальну поверхню.

2. Утримуючи пробозбірник у вертикальному положенні, обережно відкрутіть наконечник у точці зламу.

3. Витисніть 3 краплі (близько 80 мкл) розчину зразка на лунку для зразка.

4. Вважайте результати тесту через 10 хвилин. Не зчитуйте результати пізніше як за 30 хвилин.

ІНТЕРПРЕТАЦІЯ РЕЗУЛЬТАТІВ ТЕСТУВАННЯ:

Позитивний (+) – блідо-рожеві смужки візуалізуються як у контрольній, так і в тестовій зонах. Це свідчить про позитивний результат тесту на антиген гемоглобіну.

Негативний (-) – блідо-рожева смужка візуалізується в контрольній ділянці. У тестовій ділянці кольорова смужка не з'являється. Це вказує на те, що концентрація антигену гемоглобіну є нульовою або нижчою за межу визначення тесту.

Недійсний - смужки відсутні взагалі, або смужка з'являється лише в тестовій ділянці, а в контрольній ділянці відсутня. Повторіть тест за допомогою нового тестового набору.

ОБМЕЖЕННЯ ПРОЦЕДУРИ:

1. Цей тест був розроблений лише для тестування зразків калу. Проведення цього тесту з використанням інших зразків не було обґрунтовано.

2. Цей тест є якісним скринінговим аналізом. Він призначений для кількісного визначення FOB.

3. Негативні результати не виключають наявність кровотечі, оскільки він може бути інтермітуючим, наприклад, шлунково-кишкова кровотеча. Помилково негативні результати можуть виникати у разі, коли прихована кров нерівномірно розподілена під час руху в кишечнику та під час утворення калових мас.

4. Результати не відзначають перехресної реактивності у зразках гемоглобіну 500 мкг/мл із козячого м'яса, курятини, яловичини тощо. а також 2000 мкг/мл пероксидази хрону. Але це може призвести до отримання позитивних результатів, якщо концентрації перевищуватимуть зазначені значення. Тому ми рекомендуємо пацієнтам утримуватись від вживання м'яса протягом трьох днів перед проведенням тесту.

5. Менструації, гематурія, кровотеча в ротовій порожнині або носова кровотеча може призвести до хибнопозитивних результатів.

6. Деякі колоректальні поліпи та види колоректального раку можуть супроводжуватися кровотечею, що інтермітує, або взагалі відсутністю кровотечі на ранніх стадіях.

7. Кровотечі з верхніх відділів травного тракту зазвичай незначні, що може призводити до отримання негативного результату.

8. Якщо зразок калу виглядає як смола, результат тесту негативний

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами