Тест на виявлення алкоголю Ecotest

Тест на виявлення алкоголю Ecotest

Продавець:SEVI

4/5  ( 54 оцінок )

33

Є в наявності

1

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Тест на алкоголь Ecotest:

комплектація - тест-смужка

зразок для аналізу - слина

Тест на алкоголь у слині – це швидкий, високочутливий метод виявлення наявності алкоголю у слині та визначення приблизної концентрації алкоголю в крові. Цей тест надає лише попередній результат. Для отримання підтвердженого аналітичного результату необхідно використати

Найбільш специфічний альтернативний хімічний спосіб. Клінічна картина і професійне судження повинні застосовуватися до будь-якого результату тестування, особливо коли є попередні позитивні результати. Лише для діагностики in vitro. Цей тест призначений для самоконтролю.

Принцип дії:

Встановлено, що концентрація алкоголю в слині можна порівняти з концентрацією алкоголю в крові (2,3). Тест на алкоголь складається із пластикової смужки з реакційною зоною, на кінчику. При контакті з розчинами спирту реакційна зона швидко змінюватиме колір, залежно від концентрації вмісту спирту. У реакційній зоні використовується твердофазна хімія, яка використовує високоспецифічну ферментну реакцію.

Матеріали:

Індивідуально упакований тест-смужка із поглиначем вологи. Поглинач вологи не є медичним виробом і не бере участі у проведенні аналізу.

Реагенти:

Тетраметилбензидин спиртооксидаза (EC 1.1.3.13)

пероксидаза (EC 1.11.1.7)

інші добавки

Запобіжні заходи:

Тест на алкоголь у слині - це візуально інтерпретований тест, у якому зіставлення забарвлення використовується визначення відносної концентрації алкоголю. До матеріалів тесту, на які потрапила слина, слід відноситися як до потенційно інфекційних. Не використовуйте тест на алкоголь після закінчення терміну придатності, вказаного на упаковці.

Заощадження та стабільність:

Тест потрібно зберігати при температурі 2-30°C (36-86°F) у герметичній упаковці виробника.

Якщо температура зберігання перевищує 30°C, показники тесту можуть погіршитися. Якщо виріб охолоджений, перед відкриттям пакетика необхідно довести тест до кімнатної температури.

Використання:

Перед тестуванням доведіть тест до кімнатної температури (15 -27°C).

Утримайтеся від вживання будь-чого за п'ятнадцять (15) хвилин до початку тесту. Сюди входять: безалкогольні напої, тютюнові вироби, кава, їжа і т.д.

Відкрийте упаковку з фольги і вийміть смужку. Спостерігайте реактивну подушечку на кінці тест-смужки. Якщо реакційна подушечка має синій колір, не використовуйте тест.

Додайте в реактивну подушечку слину з контейнера для збору або безпосередньо нанесіть слину на подушечку. (Зазвичай для насичення потрібно 6

-8 секунд.) Запустіть відлік відразу після нанесення слини. Вважайте результат за дві (2) хвилини. Порівняйте колір реакційної зони із кольоровою шкалою на фользі, щоб визначити відносний рівень алкоголю.

Інтерпретація результатів тесту:

Позитивний:

Наявність алкоголю у слині призведе до зміни кольору тестової зони. Колір варіюватиметься від світло-синього кольору, до 0,02% відносної концентрації алкоголю в крові, до темно-синього кольору до 0,30% відносної концентрації алкоголю в крові. У цьому діапазоні передбачені кольорові зони, що забезпечують наближення відносної концентрації алкоголю у крові. Тест може видавати кольори, які знаходяться між сусідніми кольоровими зонами. Примітка: Тест на алкоголь у слині дуже чутливий до присутності спирту. Синій колір, який світліший за колірну зону в 0,02%, слід тлумачити як позитивний результат на наявність алкоголю в слині, але з концентрацією менше 0,02% відносного алкоголю в крові.

Негативний:

Коли тест на алкоголь не змінює кольору, слід трактувати як негативний. результат, що вказує на те, що алкоголь не виявлено.

Якщо колірна зона має синій колір перед нанесенням проби слини, не використовуйте тест.

Примітка. Результат, коли зовнішні частини кольорової подушечки створюють незначне забарвлення, але більшість подушечки залишається безбарвним, слід повторити, щоб забезпечити повне насичення тестової зони слиною. Тест не можна використовувати повторно.

Обмеження тесту:

Вживання за 15 хвилин до проведення тесту їжі, напоїв або інших матеріалів (у тому числі куріння) може призвести до помилкових результатів через можливе забруднення слини речовинами, що впливають.

Тест на алкоголь у слині та дуже чутливий до присутності алкоголю. Пари алкоголю у повітрі іноді виявляються тестом на алкоголь. Пари алкоголю присутні у багатьох установах та будинках.

Алкоголь є компонентом у багатьох домашніх продуктах, таких як дезінфікуючі засоби, дезодоратори, парфуми та очищувачі скла. Якщо є підозра на наявність випарів алкоголю, випробування слід проводити в зоні, що не містить парів.

Прийом лікарських засобів без рецепта та продуктів, що містять алкоголь, можуть дати позитивні результати.

Контроль:

Тест на алкогольний може бути якісно перевірений за допомогою тестового розчину, приготовленого шляхом додавання 5 крапель 80%дистильованого спирту до 8 унцій. (1 склянку) води. Цей розчин повинен спричинити забарвлення тестової зони. Кольорова реакція зі спиртом у слині дещо повільніше, але й менш інтенсивна, ніж зі спиртом у водному розчині.

Купити в Україні тест на алкоголь Ecotest з гарантією якості та за доступною ціною:

Для зручного та швидкого придбання експрес-тестів звертайтесь на сайт інтернет-магазину " ". Для цього просто залиште заявку або замовте зворотний дзвінок на нашому сайті. Кваліфікований спеціаліст оперативно зв'яжеться з Вами, розповість про товар, про ціни, знижки та акції, про способи оплати та отримання. Ми негайно відправимо Ваше замовлення до будь-якого населеного пункту України. Також продукція для здоров'я та краси у широкому асортименті представлена у нашому спеціалізованому магазині. Києвом - самовивіз з магазину та кур'єрська (адресна) доставка.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами