Пластир детокс Hodaf для ніг натуральний 2шт ПЛ-014

Пластир детокс Hodaf для ніг натуральний 2шт ПЛ-014

Продавець:Pyramid JB

34

Замовлення вiд 1 шт

Є в наявності

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Вивільняє небажані токсині

Підвищує рівень енергії

Зменшує біль, біль, головний біль

Знімає стрес

Поліпшує метаболізм

Покращує кровообіг

Покращує втрату ваги

Цілком непомітний - Працює під час сну

Просто та легко використовувати

Склад: бамбуковий уксус, хітозан, декстрин, докудами (саврурова рослина, латинська назва "Houttuynia cordata") має протиалергенний ефект, очищає кров, зміцнює стінки сосудів, лист мушмулі, турмалін, рослинна клітковина, витамин С і дерев. Подушечки упаковані в індивідуальне впакування для збереження свіжості.

Як використати: 1. Нанесіть детокс-пластир за годину до сну. 2. Вимийте та висушіть ноги або частину тіла перед нанесенням DetoxPatch. 3. Візьміть один клейкий лист і повільно зніміть папір. 3. Покладіть подушечку для ног на клей так, щоб склад подушечки був вільний і помістіть на підошві ног або на бажану область іншої частини тіла. (При необхідності можна носити носки) 4. Носити 8-10 годин, потім зняти патч. 5. Протріть поверхню вологим рушником, доки вона не перестане бути липкою. 6. Використані пластири будуть здаватися темно-зеленими чи сірими, оскільки вони поглинають токсині та відходи з вашого тіла. 7. Продовжуйте використовувати щоночі, поки зміна кольору прокладки не зникне. 8. Коли на використаних пластирях з'являються ознаки освітлення, наносите один або два рази на тиждень для підтримки.

Основним ефектом подушечок для ніг Detox є детоксикація. Патчі будуть поглинати ваші токсини після використання протягом усієї ночі. Це видно зі зміни кольору після використання. Чим бруднішою ви бачите подушечку для ніг, тим більше токсинів вона ввібрала. Після постійного використання протягом певного періоду вони стануть чистішими щоранку. Це означає, що більшість токсинів у вашому організмі вже вийшло. Крім ніг, ви також можете наносити ці подушечки для ніг на інші частини тіла, включаючи спину, коліна, лікті і т.д.

ОБМЕЖЕННЯ у використанні: не наносите на відкриту рану. Якщо у вас є алергія, не використовуйте ці патчі. Цей продукт не призначений для діагностики та лікування захворювань.

Використовуйте з обережністю:

Людям схильним до алергії на рослини.

Виробник: Hebei houde hanfang medical device Co., Ltd.

Характеристики

Країна-виробник
  • Китай
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами