Цифровий отоскоп WiFi Earpick P40

Цифровий отоскоп WiFi Earpick P40

Продавець:ТвійТехно

4.7/5  ( 48 оцінок )

399

Немає в наявності

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Ця ультрамала 3,9-міліметрова отоскопічна камера оснащена 5,0-мегапіксельним CMOS-сенсором і 6 світлодіодними лампами, може легко отримати доступ до слухового проходу, забезпечуючи більш чітке зображення та чудове відтворення кольорів, незалежно від того, наскільки темним є вухо.

Безпечний матеріал

Наконечники, що супроводжуються, добре виготовлені з матеріалу медичного класу, м’які та зручні, дуже підходять для дорослих, дітей і тварин, які можуть легше та зручніше проникати глибоко в вушний канал. Крім того, об’єктив камери має водонепроникний матеріал IP67, який легко мити водою або протирати спиртом.

1080P і гомотермічна лінза

Завдяки використанню технології камери 1080P із 6 світлодіодними намистинами, наш вушний отоскоп також має функцію постійної температури, тож ви можете спокійно користуватися нашим продуктом, оскільки він не лише забезпечить вам безпечний і теплий метод видалення вушної сірки, але й забезпечить чіткіші зображення тощо. видатна продуктивність у реальному часі.

Високотехнологічний чіп

Завдяки вбудованій 5-мегапіксельній камері з високочутливим датчиком наш отоскоп на 360° відстежуватиме безпечну відстань до вашої барабанної перетинки, а система автоматично та миттєво попередить вас, якщо отоскоп виходить за межі безпечної відстані, надійно та практично.

Легке управління

Наш бездротовий вушний отоскоп допоможе легко визначити точне положення вушної сірки, навіть коли ви повертаєте вушну камеру. Більше ніяких клопітних довгих кабелів і WiFi-пристроїв, вам просто потрібно завантажити APP і підключити його до свого телефону або планшета, щоб легко і зручно перевіряти вушний канал або вушну сірку на своїх пристроях iOS/Android.

Широка сумісність

Підключення Wi-Fi, підтримка систем Android та iOS, підходить як для смартфонів, так і для планшетів. Стабільна передача в межах 3 метрів, тому ви можете вільно використовувати його для різних потреб, таких як огляд порожнини рота, огляд носа, перевірка якості волосся, видалення вушної сірки тощо. Не турбуйтеся про погане з’єднання та отримуйте розмиті зображення.

Специфікація

Модель P40
матеріал Метал і пластик
Джерело живлення
датчик CMOS
Діаметр камери 3,9 мм/0,2 дюйма
піксель 5 Мп
роздільна здатність 1080P
Кут огляду 70°
Світлодіодні ліхтарі 6шт
Фокусна відстань від 1 до 3 см/ від 0,4 до 1,2 дюйма
Підтримка Capture Image Format JPEG
Підтримка формату запису відео AVI
Система підтримки Android і iOS
Відстань сигналу приблизно 3 м/ 118,1 дюйма
Робоча температура від 0 до 70°

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами