Магнітний пластир Miaolaodi знеболюючий при забитих місцях і травмах (синій) 6 шт (3 пари в пачці)

Магнітний пластир Miaolaodi знеболюючий при забитих місцях і травмах (синій) 6 шт (3 пари в пачці)

Продавець:Btflshp

4.8/5  ( 39 оцінок )

222

215

Немає в наявності

4

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Магнітний пластир — це безпечний та дієвий спосіб для боротьби з болем в м'язах, суглобах та травмованих тканинах. Активні компоненти в складі пластиру пришвидшують мікроциркуляцію крові, суттєво зменшують як наслідки, так і причини больових відчуттів.
Рекомендований для використання як людям з регулярними фізичними навантаженнями (при болю після тренувань, фізичної роботи) так і тим, хто веде малорухливий спосіб життя, але також страждає від дискомфорту у м'язах та суглобах.
Показання для застосування: біль і ломота в м'язах (рук, спини, ніг, шиї та плечей), міалгія, міозит, синдром м'язових болів, спазми, судоми, розтягування, вивихи, забиття, синці, набряки, болі, що виникають у зв'язках, сухожиллях , волокнистих м'язах, м'язовий біль, напруженість, обмежена рухливість, болі, отримані внаслідок емоційних чи фізичних навантажень, травм, а також тривалого недосипання, переохолодження, хронічних захворювань.
Протипоказання: індивідуальна нестерпність компонентів. Не рекомендується використовувати особам, які страждають на шкірну алергію, з обережністю застосовувати вагітним жінкам. Не використовувати на ділянках шкіри із відкритими ранами. Зберігати у прохолодному та сухому місці.

Перед процедурою ретельно промити і просушити уражену ділянку тіла, при необхідності видалити волосяний покрив, наклеїти пластину на 48 годин. Потім зняти і за кілька годин наклеїти нову пластину. Застосовувати до зникнення симптомів.

УВАГА: ПЛАСТИР НЕ Є ЛІКАРСЬКИМ ЗАСОБОМ І НЕ МОЖЕ ЗАМІНИТИ ТРАДИЦІЙНЕ ЛІКУВАННЯ!

Характеристики

Країна реєстрації бренда
  • Китай
Країна-виробник
  • Китай
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами