Силіконовий пластир від шрамів після маммопластики Epi-Derm Areopexy (1 пара)

Силіконовий пластир від шрамів після маммопластики Epi-Derm Areopexy (1 пара)

Продавець:import

4.2/5  ( 63 оцінок )

6 383

5 397

Є в наявності

1

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Epi-Derm Areopexy - це силіконовий пластир, розроблений спеціально для лікування та догляду за рубцями після операцій з маммопластики або аугментації грудей, включаючи підйом молочних залоз та встановлення імплантатів.

Силіконові пластирі Epi-Derm Areopexy мають форму, спеціально створену для відповідності контурам та розмірам грудей після маммопластики. Вони розроблені для використання на шрамах в області грудей, щоб покращити їх зовнішній вигляд та текстуру.

Пластирі Epi-Derm Areopexy допомагають пом'якшити та згладити рубці, зменшити їх видимість та покращити колір шкіри навколо них. Вони також можуть допомогти запобігти виникненню зайвого рубцевого тканинного росту, такого як келоїди або гіпертрофічні рубці.

Одна з переваг силіконових пластирів Epi-Derm Areopexy полягає у їхньому матеріалі. Силікон вважається безпечним та гіпоалергенним, і пластирі забезпечують комфортне носіння на шкірі. Вони також створюють захисний бар'єр, який допомагає запобігти впливу шкідливих факторів на рубці.

Форма Epi-Derm Areopexy була розроблена для використання відповідно до техніки Лежура. На відміну від стандартних силіконових гелевих пластин для шрамів, їхня форма призначена для лікування рубців, що виникають при збільшенні грудей Lejour, і є силіконовим пластиром для шрамів в ідеальній конфігурації «льодяник». Пластирі продаються парами і можуть бути обрізані за розміром.

Спосіб застосування. Вимийте руки та промийте рубець, відкрийте нестерильну упаковку із пластиною. Пластина покрита з обох боків поліетиленовою плівкою. Перед використанням пластини плівку необхідно зняти. За допомогою ножиць чи скальпеля пластину можна розрізати на маленькі шматочки. Залежно від необхідного розміру накладіть шматочок пластини на поверхню рубця клейкою стороною. Пластина має повністю покривати рубець і на 0.5 см далі від меж рубця. Поверхню пластини можна закрити хірургічною пов'язкою або бандажом для утримання та запобігання прилипання до іншої поверхні.

Знімайте пластину кожні 12 годин, щоб промити рубець і пластину за допомогою спеціального миючого засобу в ємності з теплою водою. Акуратно промийте пластину в мильному розчині, промийте і висушіть на повітрі. Після промивання, споліскування та підсушування ділянки шкіри з рубцем повторно використовуйте пластину.

Оптимальний час носіння пластини – 24 години щодня. Якщо немає такої можливості, то пластину слід носити щонайменше 12 годин на день, промиваючи відповідно до інструкції. Повторювати процедуру щодня, промиваючи і повторно використовуючи пластину, від одного до двох тижнів. За цей період пластина почне втрачати свої клейкі властивості та/або забрудниться. Коли це станеться, викиньте її та використовуйте нову.

Бренд: Epi-Derm.

Країна реєстрації бренду: США.

Країна виробник: США.


Характеристики

Країна реєстрації бренда
  • США
Країна-виробник
  • Франція
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами