Thermolka Зігріваючий пластир 3шт.

Thermolka Зігріваючий пластир 3шт.

Продавець:Jally-Shop

4.8/5  ( 66 оцінок )

285

Замовлення вiд 1 шт

Немає в наявності

2

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Cannaderm thermolka WARMING зігріваючий пластир NEW приносить швидке та тривале полегшення болю в спині, м'язах та суглобах, допомагає при скутості плечей, втомі та перевантаженні м'язів та сухожиль. Зігріваючий пластир, що містить конопляну олію та ментол, зменшує локальну гіперемію на уражених ділянках і зменшує відчуття болю. Короткий охладжуючий ефект після нанесення (триває кілька хвилин) поступово переходитиме у сильний зігріваючий ефект. Нова гідрогелева форма пластиру забезпечує краще зчеплення зі шкірою, але в той же час дозволяє легко удалити пластир зі шкіри, не подразнюючи її і не вириваючи волоски.


тепле полегшення болю, скутості та перевантаження спини, м'язів та суглобів
краща адгезія та швидке нанесення
легке видалення без подразнення шкіри
Комплектація: 3 пластирі 10 х 14 см.

Використання:
вийміть пластир із пакета. Зніміть прозрачну плівку із зворотного боку гелевої кулі та наклейте пластир клейкою стороною на чисту шкіру в місці болю. Можливе нанесення поспіль 1-3 пластирів на день, кожен пластир можна застосовувати безперервно до 8 годин. Не використовуйте кілька пластирів одночасно. Не наклеюйте пластир повторно після його зняття. Попередження: не перевищуйте рекомендованої дози. Не підходить дітям до трьох років і людям зі зниженою переносимістю шкіри. Діти повинні використовувати пластир під наглядом дорослих. Вагітним жінкам не слід наклеювати пластир на ділянку живота. Не використовуйте в разі відомої гіперчутливості до будь-яких речовин, що містяться. У разі алергічної реакції зніміть пластир і тщательно промийте шкіру холодною водою з милом. Не наклеюйте пластир на слизові, рот, роздратовану шкіру та інші чутливі ділянки. Чи не наносити на пошкоджену шкіру. Уникайте контакту пластиру або забруднених рук з очима. Після нанесення ретельно вимийте руки. Побічних ефектів при застосуванні інших лікарських засобів під час використання пластирів не виявлено. Якщо ви помітили будь-які побічні ефекти, повідомте свого лікаря. Не використовувати після закінчення терміну придатності. Не використовуйте у разі явного пошкодження упаковки чи пластирів.

Склад:
вода очищена, гліцерин, полівінілпіролідон, поліакрилат натрію, метакрилова кислота, ванілілбутиловий ефір, барвник, желатин, лимонна кислота, полівініловий спирт, конопляна олія, ментол.

Зберігання:
Зберігати у сухому місці при температурі 15-25 °С, у непошкодженій упаковці. Бережіть від прямих сонячних променів, морозу та високих температур. Зберігати у недоступному для дітей місці!

Характеристики

Країна реєстрації бренда
  • Чехія
Країна-виробник
  • Чехія
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами