Пластир від варикозу та васкуліту Тибетський з турмаліном Чжао Цзюньфен 8 шт.

1 відгук

Код:  387415176

Пластир від варикозу та васкуліту Тибетський з турмаліном Чжао Цзюньфен 8 шт.

1 відгук

Код:  387415176

699

659

Є в наявності

11

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Пластир від варикозу та васкуліту Тибетський з турмаліном Чжао Цзюньфен 8 шт.

Китайський пластир від варикозу і васкуліту Тибетський Чжао Цзюньфен стане відмінним рішенням для тих, хто хоче покращити прохідність вен і процес кровообігу, позбутися набряклості та запалення. Завдяки ретельно продуманому рослинному комплексу пластир сприяє розсмоктуванню вузлів та порятунку від судинних зірочок.

На каучукову основу нанесено терапевтичні речовини природного походження. Завдяки постійному контакту пластиру і шкіри вони швидко проникають в організм, прямуючи в проблемну зону і позбавляючи від хворих відчуттів. Це дозволяє оперативно локально впливати на уражені ділянки тіла.

Склад пластиру:

Чинний склад включає понад 20 природних компонентів. Серед них трикутний молочай, двозубий соломоцвіт, копитняк, персик, червона бегонія, жовтий клематис, дягіль, отрути змії та сороконіжки, йод, білий корінь, ефедра, морський огірок, аконіт, сафлор, висока гастродія, галан, строфантус, ворсянка, камфора та борнеол та турмалін.

У виготовленні пластирів використані виключно рослинні компоненти, що традиційно застосовуються в китайській медицині. Пластирі не лише прибирають набряки та перешкоджають застою крові, але й допомагають при екземах та перших ознаках гангрени.

Пластир рекомендується застосовувати:

  • для терапії варикозу, тромбозу та васкуліту
  • він знімає запальні процеси у стінках судин
  • допомагає при розширених і сильно виражених венах на ногах
  • набряклість ніг, запальні процеси, біль
  • проблеми з еластичністю вен, кровообігом та обміном речовин у цілому
  • проблеми з діяльністю та харчуванням судин, через які виникають зірочки та вузлики

Спосіб застосування:

Місце, де буде зафіксовано пластир, необхідно попередньо підготувати - очистити від жиру та пилу за допомогою перекису водню або спиртового розчину. З самого пластиру потрібно зняти наклейку з паперу, після чого закріпити його на уражену зону, де спостерігаються неприємні відчуття, є судинні зірочки або опуклі вени. Носити протягом 8-12-36 годин. Після його зняття за необхідності наклеюється наступний пластир.

Буквально через тиждень після початку курсу терапії виразки починають затягуватися, а збільшені вени зменшуються обсягом. Щоб прибрати опуклості на шкірі та варикозні вузли достатньо пройти два повні курси терапії пластиром.

*Результат індивідуальний.

Характеристики

Вид
  • Смужка
Країна-виробник
  • Китай
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Валерий Бунов
    Відгук від покупця. Продавець: Турмалиновый Император 168

    Хороший

    Переваги:
    Помогает в лечении варикоза.
    Недоліки:
    Нет