Тайські трав'яні кульки від болю в горлі і кашлю 40 шт. Abhai Herb (8855539010417)

Тайські трав'яні кульки від болю в горлі і кашлю 40 шт. Abhai Herb (8855539010417)

Продавець:Thai Flower

4.9/5  ( 135 оцінок )

60

Немає в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Трав'яні кульки розроблені і вироблені центром «Апхайпхубет», найавторитетнішим госпіталем в Таїланді, практикуючим тайські традиційні методи лікування. При виготовленні своєї продукції медичний центр спирається на старовинні рецепти тайських знахарів, поєднуючи їх із сучасними виробничими можливостями.

Трав'яні кульки - це перша, класична формула повністю натурального традиційного тайського засобу у формі драже від болю в горлі і кашлю, яка ґрунтується на екстракті ембліки, корені лакричника, м'якоті плоду кумкват і багатьох інших рослинних компонентах.

Ембліка - багате джерело вітаміну С, зміцнює імунітет і сприяє збільшенню клітин, що відповідають за захисні функції при нападі мікробів. Володіючи антибактеріальною і протизапальною властивістю, допомагає боротися з кашлем будь-якого походження, бронхітом, симптомами астми, знижує ризик зараження грипом та інфекціями горла.

Корінь лакриці - ефективний природний муколітик, пом'якшувальний і відхаркувальний засіб. Регулює водно-сольовий обмін, виводить мокроту, надає ранозаглядаючу дію, століттями використовується при сухому і мокрому кашлі, допомагає вилікувати кашель, бронхіт, астму, ларингіт, запалення легенів і кашель курця.

М "якоть цитруса кумкват, за рахунок багатого вмісту у своєму складі жирних кислот, заліза, кальцію, міді, магнію, цинку, фосфору, вітамінів А, V1-6, С, чинить на організм сильну імуноукріплюючу, бактерицидну та протизапальну дію. Кумкват зміцнює імунну систему, бореться з грибковими інфекціями та захворюваннями, незалежно від їх етимології. Тайці використовують його для лікування грипу, кашлю та інших простудних захворювань.

Натуральні драже, поєднуючи в собі активні компоненти, прекрасно заспокоюють, зволожують і пом'якшують горло, швидко знімають запалення і неприємні відчуття, такі як біль, першіння, сухість, полегшують кашель, сприяють розрідженню і відходженню мокротиння, повністю позбавляючи від кашлю.

Всього пара кульок полегшують стан і допомагають прискорити одужання при тонзиліті, ангіні, бронхіті, будь-якому вигляді кашлю, болю і першінні в горлі.

Регулярне використання трав'яних драже підвищує місцевий імунітет, що істотно знижує ризик застуди, грипу та інших захворювань дихальних шляхів, надає місцеву тонізуючу і очищаючу дію.

Рослинні кульки класичної формули володіють специфічним, але приємним, трохи солодким смаком, абсолютно безпечні для вживання, не містять хімічних добавок, барвників і ароматизаторів.

Показання:
- Біль, першіння, відчуття сухості в горлі;

- сухий і мокрий кашель;

- ангіна, тонзиліт, застуда, грип;

- для профілактики застуди, ГРЗ та грипу.

Протипоказання:
- Індивідуальна непереносимість компонентів;

- вік до 3 років.

Зберігання:
Зберігати при кімнатній температурі, далеко від сонячних променів, в недоступному для дітей місці.

Склад:
Phyllanthus Emblica, Licorice root, amaranth pulp and other herbs.

Спосіб застосування:
Розсмоктувати в роті по 1-2 драже в міру необхідності і появи симптомів.

Дітям з 3 років давати за умови вміння розсмоктувати драже, а не просто проковтувати його.

Характеристики

Країна-виробник
  • Таїланд
Країна реєстрації бренда
  • Таїланд
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами