Рукавички без пудри Care365 100 шт. чорні, L

23 відгуки

Код:  387816444

Рукавички без пудри Care365 100 шт. чорні, L

23 відгуки

Код:  387816444

Розмір рукавичок: оберіть потрібний варіант

Колір: Чорний

Продавець:Charm Elite

4.8/5  ( 93 оцінок )

275

175

Є в наявності

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Рукавички Care 365 Premium нітрилові без пудри використовують у косметології, при манікюре або педикюре, стоматології, медицині, під час проведення депіляції, мікроблейдинге, під час роботи з харчовими продуктами, для роботи по дому, а також у промисловості.

Одноразові рукавички виготовлені з високоякісного нітрилу, який забезпечує прекрасний захист і еластичний комфорт, подібний до латексу.

Рукавички швидко та легко надягають, щільно прилягають до пензля та надійно захищають руки проникнення вірусів і бактерій. Нітрилові рукавички гіпоалергенні, тому їх можна використовувати тим, хто має алергію на натуральний латекс. Рукавички з текстурними кінчиками пальців для гарантії утримання предметів у вологих і сухих умовах. Мають дуже гарну зносостійкість, стійкі до проколів і натягування. Порівнюючи з натуральним латексом і вінілом, нітрил має вищу бактеріальну та хімічну стійкість, включно з продуктами на нафтовій основі. Тому нітрилові одноразові рукавички — ідеальний вибір для тих, кому доведеться працювати з біологічними матеріалами, а також потенційно небезпечними або агресивними хімічними речовинами. Також нітрил має виняткову стійкість до проколів і розриву, що гарантує високий захист у ситуаціях підвищеного ризику під час роботи з інфекційними матеріалами.

Широке застосування в різних сферах:

• медицині — у маніпуляційних, оглядових кабінетах тощо;

• косметології — у салонах, перукарнях тощо;

• ветеринарії;

• харчової промисловості;

• під час проведення ремонтних і лакофарбових робіт;

• під час здійснення клінінгових заходів тощо.


Відгуки покупців 23

Відгуки до товару за такими фільтрами відсутні.

Дивитися всі відгуки