Одноразові рукавички жовті Medicom, М

Одноразові рукавички жовті Medicom, М

Продавець:Charm Elite

4.8/5  ( 99 оцінок )

295

195

Немає в наявності

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Нітрилові рукавички Medicom SafeTouch Yellow неопудрені - виготовленні із високоякісного нітрилу, який не містить протеїнів та пудри, що знижує ризик виникнення контактного дерматиту та інших алергічних реакцій. Медичні оглядові рукавички Медіком без пудри - забезпечують чудову тактильну чутливість, щільне прилягання до руки та комфорт. Нітрил вирізняється високою еластичністю - його межа на розтяг перевищує 500%, володіє механічною пам'яттю. Текстурована поверхня пальців дозволяє надійно утримувати предмети, покращує свободу рухів та зменшує втому рук під час тривалого використання.

Нітрилові одноразові рукавички Medicom, як засіб індивідуального захисту, є стійкими до широкого спектру хімічних речовин, розчинників, масел та мастильних речовин і забезпечують високу зносостійкість. Нітрил забезпечує кращу стійкість до проколів і стирання, ніж натуральний каучук або вініл.

Чудове поєднання захисних властивостей нітрилу та елегантного кольору дозволяє використовувати рукавички у всіх сферах, де є необхідність дотримуватись санітарно-гігєнічних норм або є потреба у захисті рук від шкідливого впливу.

Основними галузями застосування нітрилових рукавичок Медіком є:

медичні заклади та стоматологія медичні та промислові лабораторії косметологія, татуювання харчова та автомобільна промисловість робота по дому та прибирання

Вироблено у відповідності до стандартів ISO 9001, ISO 13485 та EN 455-частин 1, 2, 3, 4.

Для правильного вибору розміру рукавичок Medicom Safe Touch скористайтесь наступними методами:

1. За допомогою вимірювальної стрічки або метра виміряйте обхват кисті руки, розташовуючи його в найширшій частині долоні.

2. За допомогою лінійки виміряйте ширину долоні від кісточки до кісточки в найширшій частині долоні не включаючи великий палець руки.


Характеристики

Розмір рукавичок
Колір
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами