Рукавички щільні нітрилові Medicom 5 гр у чорному кольорі, 100 шт/уп

Рукавички щільні нітрилові Medicom 5 гр у чорному кольорі, 100 шт/уп

Продавець:Charm Elite

4.8/5  ( 93 оцінок )

515

215

Є в наявності

1

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Черные нитриловые перчатки это одноразовые диагностические и защитные перчатки.Они не содержат порошкообразного вещества и латекса, что минимизирует риск раздражения кожи.Предназначен для людей с тенденцией к аллергии и чувствительности к продуктам из латекса. Нитриловые перчатки предназначены для тату-и косметических салонов (салонов красоты),парикмахерские, стоматология, автомобильных мастерских (СТО), а также для медицинских осмотров, диагностики, терапевтической деятельности и для работы с септическим материалом и разработаны в качестве индивидуальной меры защиты с простой структурой, защищающей от минимальных рисков, что не может нанести необратимый ущерб кожи пользователя. Их дизайн и маркировка соответствуют требованиям Европейской медицинской директивы 93/42 / EEC и Европейской директивы по мерам защиты 89/686 / EEC и внесенным в них изменениям. Перчатки, отмеченные пиктограммой, обозначающей контакт с пищевыми продуктами, также соответствуют европейским правилам № 1935/2004 и требованиям Правил надлежащей производственной практики.

Не містять латексу, виготовлені з високої якості нітрилу (синтетичного каучуку); Переваги:

одноразові, оглядові, нестерильні, неопудрені; гіпоалергенні; текстуровані на кінцях пальців для надійного захоплення інструменту; гарна чутливість та тривалий комфорт; мають відмінний опір до проколів, надривів, порізів та стирання; манжета як додатковий захист; універсальної форми (підходять як у ліву, і праву руку);

Сфера застосування:

проти вірусів та інфекцій салони краси, косметологія; тату салони; перукарні; автомобільних майстерень; діагностика та медичне обслуговування; лабораторії та високотехнологічні виробництва; стоматологія; громадське харчування та харчова промисловість; клінінг; ветеринарія; різні виробничі підприємства; можливий контакт із продуктами харчування.

Розміри: XS (5-6), S (6-7), M (7-8), L (8-9), XL (9-10)

Працюємо без вихідних, відправляємо щодня. Також є медичні маски в різних кольорах, антисептики, рукавички нітрилові/латексні, безконтактні термометрії та багаторазові маски. Наш інтернет-магазин дуже піклується про своїх клієнтів! Тому ми продаємо лише якісні та перевірені маски! Адже здоров'я клієнта – на першому місці!

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами