ТОП ПРОДАЖІВ

Пластирі на стопи Кіноки для виведення токсинів Kinoki Cleansing Detox Foot Pads, очищуючі 10шт (2405197731)

23 відгуки

Код:  388320504

Пластирі на стопи Кіноки для виведення токсинів Kinoki Cleansing Detox Foot Pads, очищуючі 10шт (2405197731)

23 відгуки

Код:  388320504

Кількість в упаковці, шт: оберіть потрібний варіант

Продавець:Pani-market

4.9/5  ( 606 оцінок )

75

30

Є в наявності

105

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

 Головна функція: видаляє токсини через шкіру.

Основне призначення – чищення крові та лімфі.

Пластир здійснює процес виведення токсинів і шлаків через підошви ног, надлишку води з організму, сприяє усуненню та попередженню різноманітних опухолей, а також бере участь у мікроциркуляції організму.

Дія пластиру:

*Виводити токсині та шлаки з організму;

*Боритися з безсонням;

*Поліпшує стан шкіри;

*Знімає напругу та втому;

*Знімає втому, біль і набряклість ног;

* Має омолоджуючу дію;

*Покращує циркуляцію крові, прискорює метаболізм.

Інгредієнти: Пластир виготовлені з тщательно очищених природних трав'яних компонентів головним чином включають: дерево-уксусну кислоту, уксус бамбуковий, хітозан, витамин С, турмалін, декстрин, доки ami, мушмула лист, рослинне волокно.

Властивості інгредієнтів:

Деревно-уксусну кислоту і бамбуковий уксус одержують із деревного соку дуба, жовтого бамбука, бука, вишні. Проникають глибоко в шкіру, виводять токсині, мають ранозагоювальний ефект, регулюють діяльність органів внутрішньої секреції, покращують загальний стан людини, знімають утому.

Хітозан зупиняє процеси старіння організму, нормалізує імунні реакції, дуже ефективно загоює рани, швидко та ефективно очищає весь організм, дах та лімфу, пригнічує розвиток раку. Це натуральна біологічно сумісна речовина, яка регулює більшість фізіологічних процесів організму людини. Він виготовлений з панцирів морських червононогих крабів шляхом видалення ацилу, що надає жорсткості хітину. Хітозан - це похідна від хітину, є позитивно зарядженим іоном з високим ступенем активності, який залежить від ступеня очищення хітину шляхом ацилювання. Хітозан омолоджує біологічні тканини шляхом очищення та покращення харчування, посилює імунітет, регулює біоритми, є ефективним профілактичним засобом проти більшості захворювань. Це справді унікальний і чудовий препарат!

Хітозан - найкращий засіб для профілактики ракових захворювань та очищення організму

Турмалін (Tourmaline) – дорогоцінний камінь незрівнянного кольорового розмаїття. Назва прийшла із Цейлону (Шрі Ланка). Виділяє інфрачервоні лучі та негативні іоні, надає позитивний вплив на нервну систему людини та захищає її від багатьох хвороб.

Вітамін С - один з основних антиоксидантів, що є учасником окислювально-відновних систем і забезпечує нормальний перебіг усіх життєво-важливих процесів у тканинах; активізує вироблення антитіл та інтерферону, що стримують розмноження бактерий та вирусів.

Виведення токсинів. Поліпшення роботи нірок. Поліпшення сну та зняття втоми. Зняття болю та набряку ніг, поліпшення кровообігу та імунітету.

Розслаблення м'язів, видалення надлишку вологи. Активізація обміну речовин.

Спосіб застосування:

1. Шкіра в області нанесення пластиру має бути чистою та сухою – це забезпечити найкращу фіксацію пластиру на шкірі. З наклеєним на тіло пластиром Ви можете вести звичний спосіб життя, займатися спортом та приймати душ.

2. Відкрийте упаковку, відокремте один пластир від захисної плівки та наклейте його на шкіру ног.

3. Пластир повинен залишатися на шкірі протягом 8-10 годин, після чого його слід удалити.

1. Курс – від 5 до 20 днів.

Запобіжний захід:

Невикористані пластирі повинні зберігатися у герметично закритій упаковці.

Зверніть увагу на правильність приклеювання.

Зберігати у сухому прохолодному місці, без сонячного світла та високої температури

Заборонено використання вагітних жінок.

 Відмінною властивістю цього виду детоксикації є його наочність - ви можете самі спостерігати за процесом виведення токсинів. З організму людини «витягуються» токсини, що накопичилися. Після використання на поверхні пластинки, що контактує зі шкірою, утворюється буро-коричневий слиз. Чим довше застосовувати пластинки, тим щоразу після використання, вони будуть світлішими. Зазвичай пластинки наклеюються на обидві підошви ніг (або хворі на проблемні місця) перед сном і знімаються після пробудження.

 Стопи - важлива частина людського організму, їх навіть називають "другим серцем людини". Це тим, що у зводі стопи розташовані рефлекторні точки багатьох органів прокуратури та проходять багато важливі канали. Загалом тут розташовано понад 60 активних зон, одночасно тут збираються «відходи» людського організму. Токсини, накопичуючись протягом тривалого часу в організмі людини, перешкоджають нормальному кровообігу, і таким чином призводять до виникнення різних недуг, наприклад, ревматизму, артриту, шкірних захворювань, захворювань судин, гіпертонії і так далі.

 Рекомендації щодо застосування Пластинки прикріплюють на склепіння стопи (вони кріпляться завдяки поверхні, що клеїться) і носять протягом 8–10 годин (зазвичай використовують під час сну). Мінімальний курс – 4 дні, оптимальний – 10 днів. На зведення стопи пластинки кріпляться у тому, щоб прискорити до максимуму процес детоксикації, оскільки ця частина тіла є особливої зоною: у ньому розташовані рефлекторні закінчення основних органів людини (печінки, нирок, селезінки, жовчного міхура та інших.).

 Протипоказання: індивідуальна нестерпність компонентів БАД.

 Попередження. Забороняється поміщати пластир у порожнину рота, оскільки цей засіб не є харчовим продуктом. Не слід застосовувати пластир на ділянках шкіри із подряпинами, висипаннями, проявами алергії. Тримати далеко від дітей.

 Процес виведення токсинів із організму можна спостерігати!

Відмінною якістю цього виду очищення організму є його наочність – ви можете самі спостерігати за процесом виведення токсинів. У процесі очищення спрацьовують природні абсорбційні функції продуктів "Лекан". З організму людини "витягуються" "вологі токсини", що накопичилися, лімфатична рідина, після використання на поверхні пластиру, що контактує зі шкірою, утворюється буро-коричневий каламутний слиз. Чим довше застосовувати пластир, тим щоразу після використання він буде світлішим.

 Деяким людям достатньо провести один курс лікування – 5 днів. У деяких пластир залишаються темними, з яскраво вираженою "витяжкою", навіть після 3-4 курсів. Багато залежить від віку людини, забрудненості місця її проживання, стану здоров'я та рівня імунітету

Характеристики

Країна реєстрації бренда
  • Китай
Країна-виробник
  • Китай
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 23

  • Leleka Mazepa
    Відгук від покупця. Продавець: Pani-market

    Стало легше прокидатися вранці. Думаю, це дія Кінокі завдяки детоксу.

    Переваги:
    легке використання
    Недоліки:
    не побачила
  • Екатерина
    Відгук від покупця. Продавець: Pani-market

    Вывел все токсины из организма

    Переваги:
    Нормализовалось самочувствие
  • Надія Дідик
    Відгук від покупця. Продавець: Pani-market

    Пластирі купую вдруге, у доньки покращився сон піж час їх використання.

Дивитися всі відгуки до товару у продавця →