Відгуки покупців про Носові смужки самоклейки антихропіння, пластир від хропіння, 10 шт. з натуральними ефірними оліями, Бежевий

3 відгуки

Код:  388776981

Залиште свій відгук про цей товар
  • Андрій Марчук
    Відгук від покупця. Продавець: AliDeals

    Отримав швидко, дякую! Ціна дуже хороша. Сьогодні спробував, не панацея, але дійсно допомагають, дихання легше, тримав пластирь до ранку і нічого не відклеїлося. Дякую, задоволений!

  • Едвард Танасійчук
    Відгук від покупця. Продавець: AliDeals

    Я купив ці смужки, як альтернативу аптечним смужкам "Ніздрівка", які є дорожчими в пару разів. З задачою справляються на ура. Вони розширяють стінки носа для кращого дихання. Ефірних олій ніяких нема та й вони там не потрібні.
    Клею на ніс перед сном. В результаті нормальне дихання і кращий відпочинок. До ранку трохи відклеюються, бо шкіра жирніє і клей перестає тримати. Але загалом це не заважає.
    Кароч ці смужки є топовим ріщенням для людей з проблемним диханням носом. І ціна така, шо кожен може спробувати для себе чи підходить.

    Переваги:
    помагає дихати
    Недоліки:
    не шарю розводняка з ефірними маслами
  • Віктор Шевцов
    Відгук від покупця. Продавець: AliDeals

    В недостатках описал

    Переваги:
    Казалось что цена
    Недоліки:
    Полоски жёсткие, поэтому с трудом клеятся на нос и в скором времени отклеиваются. Также использовав две, так и не почувствовал запаха какого либо эфирного масла