Слуховий апарат Hearing Amplifier

Слуховий апарат Hearing Amplifier

Продавець:Riamon

4.4/5  ( 258 оцінок )

499

349

Немає в наявності

Гарантія. 14 днів Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Слуховий апарат Hearing Amplifier

 

Випробовуєте проблеми зі слухом? Не можете почути співрозмовника? Постійно перепитує? Дивіться телевізор на максимальній гучності і дратуйте цим своїх близьких та сусідів? Вам важко зрозуміти, що говорять телефоном? І навіть звичайний похід до магазину чи аптеки став для Вас великою проблемою. Вам незрозумілі слова продавця?

 

Але тепер є чудове рішення, яке покращить ваш слух і поверне відчуття комфорту. Ось він легкий, компактний, портативний підсилювач звуку Мега! На відміну від завушних підсилювачів звуку, апарат Мега є вакуумним, тобто розміщується всередині вушної раковини. А невеликий розмір і тілесний колір робить його майже непомітним. Підсилювач звуку Мега працює від батареї. Ви можете регулювати рівень гучності, не виймаючи апарат із вуха.

Вага приладу всього 3 грами, при цьому посилює гучність до 50 децибелів у радіусі 10 метрів і тільки уявіть - які це відкриває можливості! Тепер ви можете знову почути всю красу природних звуків. Вам не знадобиться по 100 разів перепитувати співрозмовників, дратувати близьких та сусідів гучним звуком, ігнорувати телефонні дзвінки, пропускаючи важливу інформацію.

 

Внутрішній підсилювач слуху Mini Sound Amplifier ART 8703 – універсальний пристрій, який призначений для людей зі слабким слухом. Крім того, також підійде для студентів під час прослуховування лекцій, працівників під час проведення нарад, аматорів мистецтва під час відвідування театру тощо. Підсилювач слуху можна використовувати під час перегляду ТБ або прослуховування музики, щоб не заважати відпочинку решти мешканців будинку.

Модель дозволяє посилити звуки довкілля до 40 дБ. Завдяки компактним розмірам та ергономічній формі ідеально сидить у вусі, не випадає під час ходьби. Тілесний колір дозволяє пристрою гармонійно вписатись у ваш образ.

Для роботи потрібна батарея AG3.

У комплекті є 3 різні вкладиші, завдяки чому ви без проблем підберете найбільш підходящий варіант, 2 батарейки, щіточка для чищення.

 

Характеристики:

Тип: підсилювач слуху;
Призначення: внутрішньовушний;
Максимальний вихідний звук: 110 дБ + 5 дБ;
Гармонічні спотворення: 10%;
Еквівалентний вхід шумів: 40 дБ;
Посилення звуку: >30дБ;
Діапазон частоти: 300-4000 Гц;
Напруга: 1,5 В;
Струм: ≤ 4 мА;
Розмір: 2 х 1,5 х 1,5 см;
Колір бежевий.
 
Комплектація:

Слуховий апарат;
Вушні вкладиші – 3 шт (різного діаметра);
Батарейки, тип AG5 – 2 шт;
Інструкції.

Характеристики

Ступінь втрати слуху
Компенсація втрати слуху (Дб)
  • до 40
Вид навушника
Діапазон частот (Гц)
  • 300-4000
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами