Пластир детоксикаційний для ніг Kinoki Cleansing Detox Foot Pads у наборі 10 шт

Пластир детоксикаційний для ніг Kinoki Cleansing Detox Foot Pads у наборі 10 шт

Продавець:IGNS

4.5/5  ( 312 оцінок )

99

Замовлення вiд 1 шт

Є в наявності

1

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Пластир Кіноки детоксикаційні для стоп

Очистити організм допоможе детоксикаційний пластир «Кіноки», який має наступні ефекти: Позбавляє від накопиченої втоми. Лікує різні запальні процеси. Виводить токсини, продукти розпаду, шлаки. Знімає деякі симптоми патологій. рани. Підвищує імунітет. Прискорює обмін речовин. Усуває варикозні бляшки та розширення. В основі всього цього – доступна ціна.

Склад детоксикаційного пластиру "Кіноки" для стоп: -Деревний оцет (осмотична передача токсинів крізь мембрану клітин, дезінфекція). -Декстрин (утримує у пластирі виведені токсини). -Бамбуковий оцет (потужний адсорбент, має силу очищення). -Турмалін (мінерал-самоцвіт з негативними іонами, стимулює кровообіг, метаболізм клітин). -Бразильський дикий гриб (нормалізує показники цукру та холестерину в крові). -І ще близько 30 видів інгредієнтів.

Для кращого ефекту, детаксикаційний пластир краще використовувати до 9 вечора, коли пори шкіри найбільш відкриті. Виведення токсинів за допомогою детоксикаційного пластиру для стоп – це найпростіший, найшвидший і найнадійніший спосіб оздоровлення на сьогоднішній момент. Ціна результату – оновлений організм! Ніжні китайські наклейки мають дуже легкий спосіб застосування, який рекомендовано дотримуватись, щоб отримати максимальний ефект:

Добре вимити, прогріти стопи ніг. З Кіноки зняти захисний шар. У центральну частину липкої основи помістити пакетик написами усередину. У ньому міститься лікарська основа. Приклеїти область стоп. Час носіння – від 6 до 12 годин, можна китайські детоксикаційні засоби наклеювати на всю ніч (хоча китайські лікарі цього робити не радять). Зняти та вимити ноги. Застосовувати його на ділянку ніг найкраще до 21 години, саме до цього часу пори відкриті максимально, тому очисний ефект особливо високий.

Характеристики

Основа
Особливості
Країна-виробник
  • Китай
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами