Пластир очищувальний організм Kinoki детоксикаційний, лікувальний 10 штук

Пластир очищувальний організм Kinoki детоксикаційний, лікувальний 10 штук

Продавець:IB-Shop

4.8/5  ( 15 оцінок )

158

Є в наявності

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Детокс-пластир для виведення токсинів на стопу Kinoki Cleansing Derox Foot Pads Китинки в пакованні 10 шт., Лікувальний пластир для стоп

Пластир очищувальний організм Kinoki детоксикаційний, лікувальний 10 штук, призначені для лікування та профілактики різних захворювань, вони підвищують імунітет, виводять із організму токсичні речовини та сприяють загальному оздоровленню. Трансдермальний патч складається з 5 компонентів, унікальних окремо і в сукупності володіють властивістю, що витягує токсини.

Склад є повністю натуральним: деревний оцет – виводить з організму токсини, загоює рани та нормалізує роботу внутрішніх органів. Його видобувають із соку листя вишні, дуба та інших дерев; турмалін розкриває пори і полегшує цим виведення шлаків і токсинів, сприяє поліпшенню кровотоку; агарик чи дикий гриб знижує холестерин, нормалізує цукор. У східній медицині цей засіб призначають людям, які пройшли курс хіміотерапії; декстрин вбирає та утримує негативні речовини; бамбуковий оцет - найефективніший абсорбент у природі, перешкоджає розвитку та поширенню мікробів та бактерій.

Створюється за спеціальною технологією, що зберігає його цінні речовини. Комплектація: Пластирі лікувальні – 10 шт.; Упакування: заводська коробка.

Пластир для виведення токсинів стоп Kinoki Cleansing Derox Foot Pads White основне завдання — виведення шкідливих речовин з організму завдяки безпосередньому впливу на основні акупунктурні точки, які містяться на стопах. Спираючись на багатовікові традиції китайської медицини, творці пластиру обіцяють комплексне оздоровлення організму.

Завдяки своїй потужній, але водночас абсолютно безболісній і нешкідливій дії пластирі мають високу ефективність. З їхньою допомогою можна з легкістю поліпшити метаболізм і процеси циркуляції крові, підвищити захисні функції організму та зміцнити імунітет, полегшити процес загоєння ран. Біоактивні компоненти, що входять до складу пластиру, не тільки виводять шлаки, а й прискорюють процес самоочищення організму, маючи чітко окреслений пролонгований ефект.

Накопичуючись, токсини та продукти розпаду руйнують імунітет, у такий спосіб постійно змушуючи організм послаблювати.

Основні інгредієнти:

  • Бамбуковий оцет — є найпотужнішим у природі адсорбентом.

  • Деревний оцет — здійснює осмотичне передавання токсинів через мембрану клітин.

  • Турмалін — виділяє інфрачервоні промені та негативні іони, стимулює кровообіг, стимулює видалення токсинів. Магнітні хвилі енергії, вироблені цим мінералом, показали, що збільшується метаболізм на молекулярному рівні в тілі.

  • Декстрин — має унікальні абсорбційні здібності, вбирає та виводить з організму токсини. Ця речовина витягнута з молюска та використовувана в багатьох галузях, щоб заманити в пастку та поглинути токсини, жири, важкі метали.

  • Бразильський дикий гриб агарик - містить велика кількість терапевтичних речовин, що мають антиоксидантну, онкопротекторну, детоксикаційну, гепатопротекторну дію, що сприяє процесу відновлення формули крові. Агарик містить харчову клітковину, що стимулює травлення й ненасичені жирні кислоти, як-от лінолін, які сприяють зниженню рівня холестерину, нормалізують кров'яний тиск і знижують ймовірність появи атеросклерозу.

  • Чистий кремній — підсилює циркуляцію речовин.

  • Крохмаль — поглинає вологу, що містить токсини, що виводяться з організму.

Доведено факт сприятливого впливу природних компонентів пластиру Kinoki на очищення нирок і печінки. Саме тому пластир рекомендують застосовувати людям, які страждають на алкогольну та нікотинову залежність, збільшуючи у такий спосіб кількість виведених з організму токсинів.

Спосіб застосування:

Пластир Kinoki дуже простий у використанні. На чистих ступнях зафіксувати пластир і тримати 6-12 годин. Після цього зняти й обполоснути ноги. Рекомендована тривалість курсу — від 5 разів. Пластирі підходять для щоденного застосування.

Пластир для детоксикації Kinoki не рекомендується використовувати на ушкодженій шкірі стоп, під час критичних днів, вагітності та лактації. Перед використанням необхідно переконатися, що немає алергічних реакцій на фітоекстракти, що містяться в складі пластиру. Для досягнення максимального оздоровчого ефекту необхідно суворо дотримуватися інструкції. Тільки тоді ви отримаєте гарантоване розслаблення і позбудетеся стресів, які, на жаль, стали нашими постійними супутниками.

Як користуватися детоксом пластиром:
Для кращого ефекту детаксикаційний пластир краще використовувати до 9 вечора, коли пори шкіри найбільш відкриті.
Виведення токсинів за допомогою детоксикаційного пластиру для стоп – це найпростіший, найшвидший і найнадійніший спосіб оздоровлення на сьогоднішній момент. Ціна результату – оновлений організм! Ніжні китайські наклейки мають дуже легкий спосіб застосування, який рекомендовано дотримуватись, щоб отримати максимальний ефект.

Добре вимити, прогріти стопи ніг. З Кіноки зняти захисний шар. У центральну частину липкої основи помістити пакетик написами усередину. У ньому міститься лікарська основа. Приклеїти область стоп. Час носіння — від 6 до 12 години можна китайські детоксикаційні засоби наклеювати на всю ніч (хоча китайські лікарі цього робити не радять). Зняти та вимити ноги.
Застосовувати його на ділянку ніг найкраще до 21 години, саме до цього часу пори відкриті максимально, тому очисний ефект особливо високий.

Комплект постачання: 1упаковка (10 шт.)

Характеристики

Країна-виробник
  • Китай
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами