Кінезіо тейпи Boob tape для підтримки та корекції грудей ширина 3,5 см довжина 5 метрів

1 відгук

Код:  393389898

Кінезіо тейпи Boob tape для підтримки та корекції грудей ширина 3,5 см довжина 5 метрів

1 відгук

Код:  393389898

Продавець:IGNS

4.5/5  ( 294 оцінок )

149

Є в наявності

12

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Тейпи для грудей дозволять вам носити декольте будь-якої глибини, при цьому почуватися абсолютно комфортно. Гарно підтягують груди, не передавлюючи її. З ними вам не потрібен бюстгалтер. Дуже зручні для застосування під час фотосесії. Мають клейку основу. Виготовлені із приємного матеріалу, який добре пропускає повітря. Вони добре триматися протягом тривалого часу.

Кінезіо тейп це еластична адгезивна стрічка з бавовни, що спочатку використовується в спортивній медицині та реабілітації, але останнім часом отримала дуже широке застосування в естетичному та косметологічному тейпуванні.

Тепер кінезіо тейпи використовують не тільки терапевтичні та косметологічні цілі, а й для підтримки грудей, тобто замість бюстгальтера. Якщо у Вас пишні форми і хочете одягти гарне вбрання з глибоким декольте або просто не хочете одягати бюстгальтер, тейп це те, що Вам потрібно! Аплікація з кінезіо тейпу безболісно і комфортно підтримує груди, зберігаючи природні вигини, легко знімається і не завдає дискомфорту. Природна еластичність і структура тейпу, що дихає, дозволяє шкірі дихати і відчувати свободу, а не скутість жорстких бюстгальтерів.

Особливості Kінезіо Tейпу:

водостійкий та дихаючий;

еластичність: 150%;

матеріал: бавовна + медичний клей, гіпоалергенний (без картонної упаковки);

розмір 3,5см х 5м;

Відгуки покупців 1

  • Анастасія Кульбіда
    Відгук від покупця. Продавець: IGNS

    Товар не відповідає опису, вказано 5 см вислали 3,5см в ширину, а коли про це написала сказали що іншого не було, навіть не попередили, а зараз почали ігнорувати в розмові, не запропонувавши нічого, фото та скріни додаю.

    Переваги:
    Немає