Екстракт босвелії, 100г

Екстракт босвелії, 100г

Продавець:LoveShopee

4.8/5  ( 216 оцінок )

229

206

Є в наявності

3

Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я!
Увага! Перед застосуванням лікарського засобу чи медичного виробу рекомендується обов'язково ознайомитися з інструкцією та проконсультуватися з лікарем.
Опис та інструкція з користування наведені виключно з ознайомлювальною метою і не має бути використана як посібник з самолікування.
Тільки лікар може прийняти рішення про призначення препарату, а також визначити дози та способи його застосування.

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Екстракт босвелії Склад: екстракт босвелії Термін придатності: 12 міс з дати фасування. Спосіб вживання: 1/2 ч.л. 2 р на день після хжі запиваючи водою Зберігати без доступу прямих сонячних променів при кімнатній температурі

У гірських районах Індії росте дерево - Босвелія. Це рослина, яка широко застосовується в Індії, має протизапальну дію, але не викликає побічних ефектів. Впродовж своєї довгої історії, плід рослини Босвелія дарував значне полегшення хворим, що страждали на ревматоїдні захворювання.

Діюча речовина Босвелії


Смола цього дерева містить так звані босвелієві кислоти, які разом з іншими п'ятиядерними тритерпеновими кислотами є активними компонентами босвелії. Зі стародавніх часів босвелія високо цінувалася за свої протизапальні властивості.


Остеоартроз.Впродовж життя людини її опорно-руховий апарат піддається значним навантаженням, внаслідок чого можуть виникати різні запальні процеси - в першу чергу це стосується суглобів. Суглоби постійно потребують живильної підтримки. Різні захворювання опорно-рухового апарату відбуваються на фоні запальних процесів в суглобах. Перше місце серед цих хвороб посідає Остеоартроз, а в групі хвороб кісток і суглобів він поступається тільки остеопорозу та остеохондрозу.


Епідеміологічні дослідження показують, що на остеоартроз хворіє 10-12% населення будь-якого віку, зокрема 50% осіб старше 60 років. Суть остеоартрозу полягає в розвитку дегенерації суглобового хряща, внаслідок чого він втрачає свої властивості амортизатора.


Біодобавка "Екстракт Босвелії” містить стандартизований екстракт Босвелії, групу вітамінів А та Е, поєднання яких має виражену протизапальну, знеболюючу дію, знімає набряклість суглобів.


Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами