Силіконовий пластир від шрамів та рубців AirroYE 4х300

Силіконовий пластир від шрамів та рубців AirroYE 4х300

Продавець:import

4.2/5  ( 63 оцінок )

3 785

3 441

Є в наявності

4

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Силіконовий пластир від шрамів та рубців AirroYE (4 х 300 см) – це високоефективний засіб для профілактики та зменшення як нових, так і старих шрамів. Незалежно від походження шрамів - чи це старі травми, опіки, операції або свіжі пошкодження, ці силіконові листи для рубців забезпечують відмінні результати. Вони зменшують біль, свербіж та дискомфорт, пов'язані з процесом загоєння після операції або травми, зменшують розмір та пігментацію.

Ці медичні силіконові листи для видалення шрамів пройшли клінічні випробування на безпеку та ефективність лікування. Завдяки тому, що вони створені в тоні, близькому до кольору шкіри, вони залишаються менш помітними для оточуючих вас людей, поки шрами гояться.

Силіконовий пластир від рубців і шрамів AirroYE пропонує безболісне лікування шрамів з повним посиленням. Регулярне та тривале використання відповідно до вказівок сприяє ефективному пом'якшенню, згладжуванню та зменшенню як нових, так і старих шрамів за короткий період часу, який становить приблизно 4-8 тижнів (хоча результати можуть змінюватись від людини до людини). Продукт також допомагає мінімізувати утворення нових рубців і робить існуючі шрами більш плоскими, гладкими та менш помітними, повертаючи шкірі більш природну текстуру та колір.

Силіконовий пластир від шрамів та рубців AirroYE підходить для лікування різних типів шрамів, включаючи гіпертрофічні рубці, келоїдні рубці, хірургічні та операційні шрами, травматичні та опікові шрами, а також шрами від вугрової висипки. Крім того, вони довели свою ефективність у зменшенні появи розтяжок.

Спосіб застосування. Перед нанесенням силіконового листа необхідно вимити руки, очистити шрам і навколишню шкіру. Потім лист наклеюється клейкою стороною безпосередньо на шрам без розтягування смужки. Якщо ви хочете повторно використовувати пластир, рекомендується щодня акуратно промивати його, залишати сушитися на повітрі та прикріплювати назад до вкладки для збереження клейкості.

Особливо слід відзначити великий розмір пластиру (4 х 300 см), що дозволяє його застосовувати на різних розмірах та формах шрамів, забезпечуючи ефективне лікування та зменшення рубців.

Бренд: AirroYE.

Країна реєстрації бренду: США.


Характеристики

Призначення
Країна-виробник
  • Франція
Розміри
  • 4 см x 30 см
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами