Наклейки патчі від натирання на стегна Anti-Wear Sticker 2 штуки в комплекті

Наклейки патчі від натирання на стегна Anti-Wear Sticker 2 штуки в комплекті

Продавець:MasterPrice

4.8/5  ( 1239 оцінок )

100

79

Є в наявності

8

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

В комплекті пара (2 штуки)

Розмір наклейки: 175*120 мм

Наклейка проти натирання на стегна - це спеціальний липкий пластир, який можна прикріпити до зовнішньої сторони стегна, щоб уникнути натирання або подразнення шкіри в цій області під час активної фізичної активності, як, наприклад, під час занять спортом або інших видів активності.

Ці наклейки мають овальну форму та виготовляються з м'якого матеріалу, який не подразнює шкіру. Вони можуть бути корисними для спортсменів, які часто вправляються, а також для тих, хто стикається з проблемами натирання шкіри на бедрах під час активності.

Перш ніж використовувати таку наклейку, важливо переконатися, що вона підходить для вашого типу шкіри і не викликає алергічних реакцій. Також важливо слідкувати за чистотою та сухістю шкіри перед нанесенням наклейки, оскільки волога шкіра може призвести до менш ефективного прикріплення.

Якщо ви маєте конкретні проблеми з натиранням або шукаєте рекомендації для вирішення цього питання, то краще звернутися до лікаря або спеціаліста зі здоров'я шкіри, який зможе надати індивідуальні поради та рекомендації.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами