Інфрачервона лампа Beurer il 11

Габарити (ВхШхГ)
  • 21,8x17,5x12,5 см

Інфрачервона лампа Beurer il 11

Продавець:Сhilavert

4.8/5  ( 84 оцінок )

1 449

Замовлення вiд 1 шт

Є в наявності

7

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Інфрачервона лампа – це медичний прилад, призначений для впливу інфрачервоними променями на тіло людини. Промені приладу інфрачервоного випромінювання проникають кілька міліметрів у тіло. Вони можуть пом'якшити симптоми застуди та надають розслаблюючу дію на нашу мускулатуру. Інфрачервона лампа німецького бренду Beurer (Бойрер) випромінює приємне тепло, що благотворно впливає на всі системи організму.

Завдяки портативності лампа Beurer IL 11 надає великий спектр послуг у домашніх умовах. Вона подбає про ваше здоров'я, красу та продовжить молодість шкіри. Цей випромінювач використовується для спрямованого опромінення людського тіла світлом інфрачервоному спектрі. Таке випромінювання є абсолютно безпечним і дуже корисним для організму. Інфрачервоні промені проникають глибоко під шкіру, впливаючи на частинки води у клітинах, та прогріваючи певні ділянки тіла. В результаті збільшується швидкість обміну речовин та стимулюється життєва активність на клітинному рівні. Завдяки цьому ІЧ-промені можуть застосовуватися у профілактиці та лікуванні різних захворювань вух, горла та носа, а також як засіб для омолодження шкіри. Використання такої лампи дозволяє природним чином покращити кровообіг, ефективно підвищити пружність шкіри та допомагає у реабілітації після травм. Така інфрачервона лампа використовується як у домашніх умовах, так і в медичних та косметичних центрах.

Характеристики

Тип лампи
Потужність
  • 100 Вт
Комплектація
  • Лампа, інструкція, захисні окуляри
Габарити (ВхШхГ)
  • 21,8x17,5x12,5 см
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами