Тест для виявлення трамадолу(TRA) Wondfo

Тест для виявлення трамадолу(TRA) Wondfo

Продавець:MX.MED

4.7/5  ( 114 оцінок )

45

32

Є в наявності

1

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Тест Wondfo для виявлення трамадолу(TRA) - це швидкий одноступеневий тест для якісного визначення трамадолу та його основних метаболітів у сечі людини у визначеній пороговій концентрації.

Чутливість

Тест для виявлення трамадолу (TRA) має встановлений скринінговий пороговий рівень визначення для позитивних зразків, який становить 1000 нг/мл. Доведено, що тестовий пристрій визначає трамадол у сечі у концентрації понад 1000 нг/мл за 5 хвилин.

Призначення

Тест Wondfo для виявлення трамадолу (TRA) – це проточний латеральний хроматографічний імуноаналіз для визначення трамадолу у сечі людини у пороговій концентрації 1000 нг/мл. Цей аналіз забезпечує тільки якісний, попередній результат аналітичного тесту. Для отримання підтвердження результату аналізу необхідно використовувати альтернативний більш специфічний хімічний метод. Оптимальним методом для підтвердження результатів є газова хроматографія/мас-спектрометрія (ГХ/МС). Будь-які результати тестів на наркотичні речовини підлягають клінічному розгляду і професійній оцінці, особливо у випадку позитивних попередніх результатів.

Короткий опис

Трамадол має сильну знеболювальну активність, дає швидкий і тривалий ефект. Гранично високі дози призводять до посиленої стимуляції центральної нервової системи та викликають ейфорію, настороженість і відчуття припливу енергії та сил. При більш вираженій дії виникає почуття тривоги, параноя, психопатична поведінка та серцева аритмія. Реакція у вигляді психозу може виникати у період досягнення напіврозпаду, який триває близько 15 годин. Трамадол виводиться з сечею у вигляді дезамінованих і гідроксильованих похідних. Проте, 40% трамадолу виводиться з організму у незміненому вигляді. Таким чином, наявність вихідної сполуки у сечі вказує на застосування трамадолу.

Збирання та підготовка зразків

  • Зберіть зразок сечі у контейнер для сечі. Зразки сечі можна зберігати у холодильнику при температурі від 2°C до 8°C протягом сорока восьми годин. Для більш тривалого зберігання зразки необхідно заморозити (-20°C або нижче).
  • Перед тестуванням заморожені або охолоджені зразки повинні бути доведені до кімнатної температури.

Процедура проведення тесту

Тест слід проводити при кімнатній температурі (від 10°C до 30°C)

  1. Витягніть тест-смужку із герметичного пакування.
  2. Занурте тест-смужку у сечу таким чином, щоб стрілка вказувала в сторону сечі. Витягніть тест-смужку щонайменше через 10 секунд і покладіть її горизонтально на чисту, суху поверхню, що не адсорбує (наприклад, горловину контейнера для сечі).
  3. Оцініть результати через 5 хвилин. Не інтерпретувати результати тесту пізніше ніж через 10 хвилин.

Важливо! Переконайтеся, що рівень сечі не виходить за межі лінії MAX (лінія маркування), інакше тест буде проведений неправильно.

Інтерпретація результатів

Примітка: Інтенсивність забарвлення та ширина смужки не мають значення.

  • Позитивний. Блідо-рожева смужка візуалізується у контрольній ділянці. Забарвлена смужка не з'являється у тестовій ділянці. Позитивний результат вказує на те, що концентрація трамадолу знаходиться на рівні або вище межі визначення (1000 нг/мл).
  • Негативний. Блідо-рожева смужка візуалізується у контрольній ділянці та у тестовій ділянці. Негативний результат вказує на те, що концентрація трамадолу є нульовою або нижчою за межу визначення (1000 нг/мл).
  • Недійсний. Якщо забарвлена смужка не візуалізується у контрольній ділянці, або якщо забарвлена смужка візуалізується лише у тестовій ділянці, результати аналізу є недійсними. Необхідно використати інший тест і провести оцінку зразка повторно.

Запобіжні заходи

  • Цей набір призначений тільки для зовнішнього застосування. Не ковтати.
  • Утилізувати після першого застосування. Тест не можна використовувати більше одного разу.
  • Не використовувати набір для аналізу після закінчення терміну придатності.
  • Не використовувати набір, якщо пакування має пошкодження або погано запаяне.
  • Зберігати у недоступному для дітей місці.
  • Не оцінювати результати пізніше ніж через 10 хвилин.

Комплектація тесту

Одне пакування містить тест і поглинач вологи. Поглинач вологи призначений тільки для зберігання і не використовується при проведенні аналізу. Не є медичним виробом.

Умови зберігання

  • Зберігати при температурі від 2°C до 30 °C у закритому пакуванні до закінчення терміну придатності.
  • Бажано використати тест протягом 1 години після відкриття первинного пакування.
  • Використовуйте тест при вологості від 20% до 90% і температурі від 10°C до 30 °C.
  • Термін придатності тесту становить 24 місяці від дати виготовлення.
  • Зберігати у місці, захищеному від дії сонячного світла, вологи та високої температури.
  • Не заморожувати.

Принцип дії

Тест Wondfo для виявлення трамадолу (TRA) являє собою конкурентний імунологічний аналіз, який використовують для скринінгу наявності трамадолу у сечі. Це хроматографічний поглинальний пристрій, у якому трамадол та його метаболіти у зразку конкурентно зв’язуються з обмеженою кількістю ділянок зв'язування кон'югату антитіло-барвник. Після того, як поглинальний кінець пристрою для аналізу занурений у зразок сечі, сеча абсорбується у пристрій капілярним методом, змішується з кон'югатом антитіло-барвник і протікає через попередньо вкриту мембрану. Коли рівні наркотичних речовин у зразку дорівнюють нулю або є нижчими за цільовий пороговий рівень (межа чутливості тесту), кон'югат антитіло-барвник зв'язується з кон'югатом наркотик-білок, іммобілізованим у тестовій ділянці (T) пристрою. Це призводить до появи забарвленої тестової лінії, що незалежно від інтенсивності її забарвлення, вказує на негативний результат. Коли рівні наркотичних речовин у зразку знаходяться на межі цільового порогового рівня або є вищими, вільна наркотична речовина у зразку зв'язується з кон'югатом антитіло-барвник, що унеможливлює зв'язування кон’югату антитіло-барвник з кон'югатом наркотик-білок, іммобілізованим у тестовій ділянці (T) пристрою. Це робить неможливим утворення чіткої забарвленої смужки у тестовій ділянці, що вказує на потенційно позитивний результат.

Для контролю процедури, у контрольній ділянці (C) з’явиться забарвлена лінія, якщо тест був проведений правильно.

Характеристики

Термін придатності
  • 24 місяці
Країна реєстрації бренда
  • Китай
Країна-виробник
  • Китай
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами