Силіконовий гелевий пластир Cica-Care 12смх15см для лікування рубців та шрамів 1 шт

Силіконовий гелевий пластир Cica-Care 12смх15см для лікування рубців та шрамів 1 шт

Продавець:Pharmastore DISCOUNT

4.6/5  ( 78 оцінок )

1 829

Є в наявності

9

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Пов'язка у вигляді пластинки із силіконового гелю CICA-CARE™ – це м'яка напівпроникна самоклеюча пов'язка з високоякісного силіконового гелю, посилена силіконовою мембраною.

Показання

CICA-CARE призначений для тимчасового використання: 1. при лікуванні наявних та нових гіпертрофічних та келоїдних рубців; 2. як профілактичне лікування на ушитих хірургічних ранах, щоб допомогти запобігти появі гіпертрофованих та келоїдних рубців.

Протипоказання

< p>Не використовуйте для пацієнтів з ускладненими медичними факторами, які можуть не дозволити їм правильно використовувати гелевий лист. Не використовуйте для пацієнтів з дерматологічними захворюваннями (напр., псоріаз та акне). НЕ ВИКОРИСТОВУЙТЕ НА ВІДКРИТИХ РАНАХ або в місцях, де порушена цілісність шкіри.

Запобіжні заходи

У деяких випадках під пов'язкою з'являється висипання. Цей клінічний прояв є прямим наслідком недостатньої гігієни або занадто тугої фіксації пов'язки. При появі висипу час носіння пов'язки має бути скорочено до 12 годин на добу аж до регресії висипань. При збереженні висипки не використовуйте пов'язку та проконсультуйтеся з лікарем. При профілактиці рубців дома нових післяопераційних ран пов'язка CICA-CARE може накладатися лише після зняття швів. Уважно дотримуйтесь інструкцій з адаптації шкірних покривів та очищення пов'язки.

Ускладнення та побічні ефекти

< p> Ризики та ускладнення при використанні CICA-CARE: 1. Поверхнева мацерація шкіри. 2. Висип.

3. Сверблячка.

Інструкція із застосування

< p>1. Очистіть та висушіть область рубця та навколишню шкіру.

2. Відкрийте упаковку і вийміть лист CICA-CARE з підкладкою, що знаходиться в ній. 3. Відріжте частину, що розміром перевищує рубець з невеликим перекриванням навколишньої шкіри (А). Для великих рубців використовуйте кілька платівок поруч один з одним. Щоб полегшити зняття, переконайтеся, що на відрізаній частині є язичок для зняття на підкладці.

4. Обережно зніміть підкладку і, не розтягуючи, накладіть клейкою стороною на рубець (В, С).

5. CICA-CARE є самоклеючим, але також може фіксуватися за допомогою відповідного еластичного бинта або пластиру. Необхідно бути обережними, щоб уникнути занадто тісного контакту з рубцем, оскільки це може призвести до подразнення рубця і навколишньої області.

6. Зберігайте невикористану частину в оригінальній упаковці у сухому місці (1. Мийте CICA-CARE двічі на день у мильному розчині, що щадить не масляному, і прополіскуйте чистою теплою водою (D). Промокніть і знову накладіть на сухий відчищений рубець. Не використовуйте миючі засоби, оскільки це може призвести до подразнення шкіри. Не використовуйте паперові вироби (напр., рушники) для висушування CICA-CARE, оскільки вони можуть приклеїтись до гелевого листа.ПРИМІТКА. У теплу погоду або під час фізичної активності, коли може виникнути потовиділення, необхідно частіше мити CICA-CARE для забезпечення комфорту та збереження оптимального контакту між CICA-CARE та шкірою.

2. Перед застосуванням переконайтеся, що рубець і навколишня шкіра чисті та сухі

3. Протягом терапії CICA-CARE слід використовувати щонайменше 12 годин на добу. По можливості CICA-CARE слід застосовувати протягом 24 годин із перервою для миття.

4. Для кращої акліматизації шкіри почніть із застосування CICA-CARE протягом 4 годин на день у перші два дні, 8 годин протягом наступних двох днів, а потім збільшуйте використання на дві години на день, доки не досягнете оптимальних 24 годин терапії.

5. Якщо CICA-CARE почне втрачати свої властивості або очищення стане скрутним, замініть пов'язку. Зазвичай це відбувається за 14-28 днів. Якщо рубець розташований на суглобі або місці, схильному до постійного тертя, цей термін може зменшитися. Загальний час терапії має бути від 2 до 4 місяців.

Характеристики

Країна-виробник
  • Велика Британія
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами