Одноразові рукавички FLOREX, чорний L/XL, 100 шт Reflex

Одноразові рукавички FLOREX, чорний L/XL, 100 шт Reflex

Продавець:TEKNOSANPOL

4.4/5  ( 36 оцінок )

128

Є в наявності

5

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Одноразові рукавички FLOREX являють собою високоякісні нестерильні рукавички, виготовлені з термопластичного еластомеру (TPE). Вони спеціально розроблені для забезпечення надійного захисту шкіри рук від води, харчових жирів, фарбувальних речовин і домашньої хімії. Рукавички FLOREX ідеально підходять для широкого спектру галузей, включаючи гастрономію, ресторани, медичні установи, перукарні та косметичні салони, промислові зони, готелі та домашнє господарство. Вони також можуть бути використані в сільськогосподарських сферах.

Одним з головних переваг рукавичок FLOREX є відсутність неприємного запаху, що робить їх комфортними і приємними у використанні. Вони володіють особливою м'якістю і еластичністю, що дозволяє ідеально сидіти на руці і забезпечує свободу рухів.

Матеріал, що використовується в рукавичках FLOREX термопластичний еластомер (TPE), є більш гладким, м'яким і еластичним у порівнянні з ПВХ і нітрилом, які зазвичай використовуються в інших одноразових рукавичках. Більш того, рукавички з TPE - це екологічно чистий продукт, оскільки не містять пластифікаторів і силікону, що додатково підкреслює їх стійкість до впливу ультрафіолетових променів і забезпечує довгий термін служби.

Характеристики

Розмір рукавичок
Колір
Країна реєстрації бренда
  • Туреччина
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами