Одноразові рукавички, поліетилен, прозорі, 100 шт. Reflex

Одноразові рукавички, поліетилен, прозорі, 100 шт. Reflex

Продавець:TEKNOSANPOL

4.4/5  ( 36 оцінок )

30

Є в наявності

2

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Поліетиленові одноразові рукавички Reflex є ідеальним вибором для різних сфер діяльності, таких як гастрономія, ресторанна справа, медицина, перукарні та косметичні послуги, промисловість, готелі, а також для побутового використання в домашніх умовах і сільському господарстві.

Рукавички виготовлені з прозорого поліетилену, забезпечуючи видимість рук і дозволяють без проблем виконувати найдрібніші завдання і маніпуляції. Прозорий колір також дозволяє ефективно виявити будь-які забруднення або пошкодження рукавичок.

Одноразові рукавички Reflex поставляються в зручній упаковці, що містить 100 штук. Це дозволяє легко використовувати і зберігати рукавички в зручному для вас кількості. Компактна пачка також зручна для транспортування, що робить її ідеальним варіантом для професіоналів, які працюють поза офісом або в поїздках. Однією з основних переваг рукавичок Reflex є відсутність запаху. Ми розуміємо, наскільки важливо, щоб рукавички не створювали неприємних запахів, особливо при роботі з продуктами харчування або косметикою.

Завдяки відсутності запаху, ці рукавички забезпечують комфортні умови роботи для користувача і створюють приємну атмосферу для клієнтів. Однак, пам'ятайте, що одноразові рукавички слід використовувати відповідно до інструкцій і замінювати їх при необхідності. Це необхідно для забезпечення максимальної ефективності та дотримання стандартів безпеки та гігієни в різних сферах діяльності. Використання рукавичок Reflex допоможе вам забезпечити безпеку і захист для вас і ваших клієнтів.

Характеристики

Розмір рукавичок
Країна реєстрації бренда
  • Туреччина
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами