Портативний небулайзер Gima Aerosol Silent з батарейками та USB-кабелем

Портативний небулайзер Gima Aerosol Silent з батарейками та USB-кабелем

Продавець:AmaStore

4.7/5  ( 42 оцінок )

1 400

1 190

Є в наявності

3

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

    Головною перевагою компактного небулайзера  GIMA NE-M01 MICROє його мобільність — не вимагає під'єднання до мережі, а так унікальна форма небулайзерної камери закритого типу дає змогу здійснювати інгаляцію в будь-якому положенні та під будь-яким кутом нахилу.

Небулайзер  GIMA NE-M01 MICRO — максимально ефективні розпилювачі  і доставники лікарських засобів. Респірабельна фракція (кількість частинок розміром менш ніж 3 мкм) — не менш ніж 70%, що говорить про те, що максимальна кількість лікарського препарату сконцентрована в аерозолі та буде доставлена в дихальні шляхи людини.

V.M.T. — Vibrating Mesh Technology — технологія вібрувальної сітки. 
В основі цієї технології лежить інноваційний принцип формування аерозолю в небулайзері, за якого рідкий лікарський засіб просіюється через сітку-мембрану (mesh), утворюючи дрібнодисперсний аерозоль високої якості.

На відміну від традиційних ультразвукових небулайзерів, осьові вібрації вбудованого ріжка просувають і потім "продавлюють" ліки через мікроскопічні отвори металевої мембрани з високоміцного антикорозійного та біологічно сумісного сплава.

Небулайзери мають найменший залишковий об'єм. Залишковий об'єм лікарського засобу — це кількість препарату, який не може бути розпорошений унаслідок того, що частина лікарського препарату залишається на стінках небулайзерної камери. Чим менше препарату залишиться в небулайзерній камері, тим більше його потрапить у дихальні шляхи, водночас терапевтичний ефект буде виразнішим.  

Важливим фактом для використання в домашніх умовах є питання дезінфекції. Дезінфекція небулайзерної камери та всіх деталей небулайзера проводиться надзвичайно легко та не вимагає спеціальних дезінфікувальних засобів. Досить помістити деталі небулайзерної камери в киплячу воду. А маски досить протерти спиртовим розчином.

Особливості:

Завдяки компактним розмірам легко вміщується в руці, що робить процедуру інгаляції максимально комфортною й невтомливою.
Безшумна робота й особливості конструкції Міш-технології дають змогу проводити інгаляцію дітям навіть уві сні.
Використання широкого спектра ліків, включно з антибіотиками, антисептиками, гормональними засобами та мінеральними водами.
Висока економність лікарських засобів.
Міш інгалятор може працювати як від розетки через адаптер, так і від 2 звичайних батарейок.
Можна нахиляти прилад під час інгаляції до 45° від вертикальної осі.

Характеристики

Сфера використання
Категорія
Вага
  • 450г кг
Колір
  • Білий
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами