Капсули для підтримки жіночого здоров'я і краси Пуерарія Мірифіка 100 шт Kongka Herb (8856051001006)

Капсули для підтримки жіночого здоров'я і краси Пуерарія Мірифіка 100 шт Kongka Herb (8856051001006)

Продавець:Thai Flower

4.9/5  ( 135 оцінок )

450

Є в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Трав'яна суміш Пуерарія Мірифіка (Pueraria Mirifica) в капсулах від тайського бренду Kongka Herb - це вітаміни природного походження для підтримки жіночого здоров'я і краси. Капсули покращують стан гормональної системи жіночого організму, сприяють засвоєнню кальцію, запобігають остеопорозу, знижують рівень холестерину.

Кліматичний синдром
Виникає у жінок в період зменшення функції яєчників і зниження рівня естрогену в організмі. Цей період може бути супроводжений різними неприємними симптомами, такими як припливи, нічні поти, нервозність, зміни настрою, сухість піхви і проблеми зі сном. Фітоестрогени, що містяться в капсулах, є рослинними аналогами природних жіночих гормонів і можуть допомогти відновити гормональний баланс в організмі, знизити частоту і інтенсивність припливів, поліпшити емоційний стан і полегшити інші симптоми.

Регуляція менструального циклу
Капсули допомагають відновити баланс гормонів і сприяти регулярним менструаціям, а також пом'якшують супутні симптоми, такі як спазми, біль, дискомфорт і т.д.

Догляд за шкірою
Капсули багаті фітоестрогенами, флавоноїдами, ізофлавонами, антиоксидантами та іншими активними компонентами, які допомагають поліпшити стан шкіри. Шкіра зволожується, харчується, в результаті чого відбувається омолодження і регенерація. Зменшуються зморшки, прищі, пігментні плями, підвищується пружність, поліпшується тон і текстура.

Догляд за волоссям
Активні компоненти в капсулах сприяють зміцненню структури волосся, роблячи їх більш сильними і стійкими до пошкоджень. Це допомагає знизити ламкість і випадання волосся. Поліпшується текстура, волосся набуває природного блиску і сяйва, сповільнюється поява сивини.

Догляд за нігтями
Вживання капсул сприяє зміцненню нігтів, зволоженню нігтьової пластини і навколишньої її шкіри, запобігаючи сухість і ламкість. Вони також живлять нігті необхідними поживними речовинами, сприяючи їх здоровому росту і розвитку. Регулярне застосування капсул сприяє поліпшенню зовнішнього вигляду нігтів: вони стають більш гладкими, блискучими і доглянутими, набувають здорового і природного вигляду.

Зміцнення імунної системи
Активні компоненти в капсулах допомагають стимулювати і зміцнювати імунну систему, збільшуючи її здатність боротися з бактеріями, вірусами та іншими збудниками захворювань. Антиоксиданти допомагають захищати клітини організму від впливу вільних радикалів і оксидативного стресу. Зміцнюються природні захисні бар'єри організму, такі як слизові оболонки, що сприяє запобіганню проникнення патогенів.

Поліпшення мозкового кровообігу
Активні компоненти в капсулах сприяють розширенню судин і поліпшенню кровотоку в мозку. Це підвищує надходження кисню і поживних речовин до мозкових клітин, сприяючи їх здоров'ю і функціонуванню. Поліпшуються когнітивні функції, такі як пам'ять, увага, концентрація і мислення. Вживання капсул сприяє загальному здоров'ю мозку і знижує ризик виникнення нейродегенеративних захворювань.

Натуральний склад
Трав'яна суміш Пуерарія Мірифіка (Pueraria Mirifica) Kongka Herb в капсулах містить тільки натуральні інгредієнти, не містить парабенів, спиртів, шкідливих хімічних речовин, консервантів і штучних барвників, виготовлена відповідно до високих стандартів якості та безпеки.

Пуерарія мірифіка
відома своєю омолоджуючою дією, яку чинить на організм. Корінь пуерарії має властивість накопичувати фітоестрогени - рослинні аналоги жіночих гормонів. Вона відновлює водний баланс шкіри, завдяки чому розгладжуються зморшки, і шкірні покриви набувають пружність, сприяє виробленню колагену, необхідного для підтримки молодості шкіри. З її допомогою зникають прищі і вугри, дрібні рубці, шкіра набуває діамантовий блиск.

Білий тайський перець
ефективний при випаданні волосся, активно стимулює їх зростання, володіє антисептичними властивостями - і це важливо, коли справа доходить до догляду за волоссям при таких проблемах, як себорея або алопеція. Підсушує вугри і гнійнички на шкірі голови, зміцнює волосяні цибулини, має зігріваючий ефект, тим самим стимулюючи кровообіг.

Ембліка
надають протизапальну, антимікробну і регенеруючу дію на шкіру. Ембліка - джерело вітамінів, які благотворно впливають на шкіру, стимулюють вироблення колагену, сприяють її оновленню і відновленню. Ефірні олії, що входять до складу рослини, здатні не тільки зупинити старіння шкіри, але і розгладити дрібні мімічні зморшки, освіжити колір обличчя. Ембліку використовують для лікування лупи і припинення випадання волосся. Активні речовини рослини стимулюють кровообіг, живлять волосяні цибулини, прискорюють ріст волосся і сприяють їх густоті.

Терміналія белерика
Плоди терміналії белерика використовуються як ефективний омолоджуючий засіб, здатний боротися проти зморшок. Вони надають виражену протизапальну дію, пом'якшують шкіру, а також проявляють м'яку антимікробну активність.

Спосіб застосування
Приймати по 1 капсулі 2 рази на день

Склад
100 г трав'яної суміші містить: Pueraria mirifica (20 г), Pepper (20 г), Phyllanthus emblica fruits (20 г), Phyllanthus emblica fruits (20 г) та інші рослинні інгредієнти. Вага однієї капсули 250 мг.

Запобіжні заходи
Зберігати в сухому і прохолодному місці, далеко від прямих сонячних променів, в недоступному для дітей місці

Протипоказання
Індивідуальна непереносимість компонентів, що входять до складу капсул

Характеристики

Країна-виробник
  • Таїланд
Країна реєстрації бренда
  • Таїланд
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами