Тест-смужки Care Sens N, 100 шт.

Тест-смужки Care Sens N, 100 шт.

Продавець:TopCard

4.6/5  ( 129 оцінок )

798

694

Немає в наявності

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Тест смужки CareSens N – сучасне рішення контролю цукру в домашніх умовах. Система відрізняється високою точністю результатів, простотою у застосуванні, для аналізів потрібно мінімум крові. Призначені для портативних глюкометрів Care Sens N.

CareSens N тест смужки купити у великій економній упаковці №50 за вигідною ціною можна у нашому магазині "Будинок Медтехніки". Ми суворо контролюємо якість товарів, що поставляються, замовляємо тільки сертифіковані препарати безпосередньо від виробників.

Тест-смужки Кеасенс Н - особливості, переваги

На ринку портативних міні-лабораторій та систем контролю за станом здоров'я особливо слід відзначити продукцію корейських компаній. Виробники з Південної Кореї за основу беруть найкращі напрацювання та технології колег із Японії та США, покращують їх, доводячи до досконалості. При цьому завжди упор робиться на доступність і низьку ціну. І серед систем моніторингу концентрації глюкози у крові слід виділити продукцію підприємства I-SENS – тест смужки Кеасенс Н.

В основі лежить електрохімічний метод виміру - найточніша технологія на даний момент. При контакті з глюкозою, що міститься в крові, фермент генерує слабкий електрострум, який фіксується портативним аналізатором. На результати не впливають зовнішні фактори, такі як вологість повітря, температура навколишнього середовища, освітленість, що гарантує високу достовірність.

Завдяки особливій структурі смужки, оптимальному розташуванню тестової зони з реагентом по відношенню до вікна забору, CareSens N максимально зручні у використанні:

  • захисний шар дозволяє брати смужку руками за будь-яку частину, боячись, що точність тестування знизиться;
  • завдяки капілярній структурі кров всмоктується автоматично і в потрібному обсязі, ймовірність помилки через неповне заповнення смуги біоматеріалом виключена;
  • вікно для нанесення крові розташоване на загостреному торці, завдяки цьому використовувати експрес-тести зручно навіть людям з порушеннями координаціями або таким, що погано бачить;
  • для перевірки достатньо всього 0,5 мкл крові (мінімальний показник серед побутових аналізаторів), завдяки чому прокол можна робити тоншим ланцетом, а паркан менш травматичний і болісний.

Зберігання та звернення

Зберігати в оригінальному боксі, щільно закривати кришку при температурі від +1 до +30°С. Не тримати під прямим сонячним промінням, не перегинати, не мочити, не брати брудними руками.

Використання смужки CareSens N для вимірювання цукру в крові

  • встановіть смугу у глюкометр;
  • на спеціальне віконце на краю нанесіть капілярну цільну кров;
  • зачекайте 5 секунд, прилад автоматично розрахує та видасть результат.

Характеристики

Спосіб кодування
Країна-виробник
  • Республіка Корея (Південна Корея)
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами