Сенсор FreeStyle Libre 2

Сенсор FreeStyle Libre 2

Продавець:TopCard

4.7/5  ( 123 оцінок )

2 570

2 390

Замовлення вiд 1 шт

Є в наявності

3

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Щоб встановити сенсор Freestyle Libre вам не потрібне додаткове обладнання, але перед початком використання краще проконсультуватися з лікарем. Для кращого результату, установку також робити у присутності вашого лікаря.

Сенсор FreeStyle Libre 2 - ідеальний сучасний засіб для контролю рівня цукру в крові. Цей пристрій було створено з використанням інноваційних технологій. Головна його особливість полягає в тому, що він визначає рівень глюкози кожну хвилину автоматично без втручання з боку. Сенсор працює без зупинки, тому власник може дізнатися про свої показники цукру в будь-який зручний момент.

Важливо! Сенсор FreeStyle Libre 2 – це пристрій другого покоління, розроблений надійним німецьким виробником Abbott. Рідер першого покоління цього виробника не підходить до даного сенсора.

Безконтактна передача даних та оповіщення

Однією з головних переваг використання сенсора даної моделі є можливість зчитування інформації безконтактним способом. Цей процес став можливим завдяки технології повітряної передачі. Сенсор робить вимірювання рівня цукру в режимі реального часу, і за допомогою вбудованої функції Bluetooth може передавати дані на глюкометр або навіть смартфон. Такий спосіб самоконтролю – безпечний та безболісний.

Завдяки цілодобовій роботі сенсора, крім того, що перевірити цукор можна будь-якої хвилини і в будь-яких умовах, власник також може налаштувати індивідуальну систему оповіщення. Сигнал може виникати і при збільшенні, і при падінні показників. Звукові оповіщення допоможуть краще контролювати процеси та миттєво реагувати на гіперглікемію чи гіпоглікемію.

Технологія повітряної передачі даних – унікальна, тому аналогів даної моделі сенсора немає. Використання приладів від Abbott роблять життя людей з діагнозом діабет більш комфортним та безтурботним.

14 днів безперервного контролю

FreeStyle Libre 2 – це система виміру рівня глюкози без звичних витратних матеріалів. Вона складається із сенсора та спеціального глюкометра (рідера).

Сенсор кріпиться до верхньої частини руки. Цей процес практично безболісний і не завдає фізичного дискомфорту. Датчик надійно захищений від зовнішніх можливих пошкоджень та не пропускає воду – з ним можна спокійно приймати душ. Розміри його мінімальні, тому під одягом сенсор не помітний. Без додаткової зарядки він здатний працювати безперервно протягом чотирнадцяти днів.

Щоб дізнатися рівень глюкози в даний момент, достатньо піднести глюкометр до датчика на відстань до 4 сантиметрів. Дані про цукор відразу відобразяться на екрані. Завдяки відсутності необхідності використовувати тест-смужки та контрольні розчини, проводити самоконтроль простіше. Перевіряти рівень цукру можна незліченну кількість разів. Також у будь-який момент можна перевірити результати минулих вимірів та порівняти дані на графіку.

Дизайн та можливості глюкометра FreeStyle Libre 2

Зовнішній вигляд пристрою другого покоління не дуже відрізняється від попередньої версії. До приладу додано нові функції, але він залишився таким же компактним. Головна особливість корпусу – широкий екран. Завдяки невеликим розмірам, рідер зручно тримати в одній руці та легко зчитувати дані із сенсора. Носити прилад можна в чохлі, а можна просто покласти до кишені.

Рідер оснащений зручною функцією оповіщення. Сигнали тривоги можуть надходити, якщо результат значно відрізняється від середніх показників. Щоб отримати сигнали було комфортно, власник може вибрати спосіб оповіщення – це може бути вібрація або звук.

Тривале користування системою FreeStyle Libre 2 допомагає ретельніше контролювати стан організму. Завдяки отриманим даним можна складати індивідуальну дієту та вибудовувати розпорядок дня, включаючи тренування та відпочинок. Оповіщення про низький або високий рівень глюкози сприяють швидкому реагуванню та зниженню ризиків негативних наслідків.

Обробка даних

Сенсор працює в безперервному режимі і сканувати результати можна стільки разів, скільки потрібно. Рідер автоматично обробляє дані та може видавати результати у зручному форматі: числами, графіками. На великому екрані легко порівнювати показники за різний період часу, аналізувати та робити висновки. На основі цих висновків можна розробляти індивідуальний режим дня, харчування та активності. Такий самоконтроль дозволить жити повноцінним життям і запобігатиме небажаним можливим ускладненням.

До основних переваг сенсора та рідера компанії Abbott можна віднести:

  • Численна кількість тестувань;
  • Можливість дізнатися показники у будь-який момент без додаткових дій та матеріалів;
  • Цілодобовий контроль стану організму завдяки функціям оповіщення.

Розумна система FreeStyle Libre 2 – крок назустріч повноцінному безтурботному життю.

Характеристики

Спосіб кодування
Країна-виробник
  • Франція
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами