Тест-смужки Longevita, 50 шт.

Тест-смужки Longevita, 50 шт.

Продавець:TopCard

4.7/5  ( 123 оцінок )

480

427

Замовлення вiд 1 шт

Є в наявності

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Тест смужки L ongevita є витратним матеріалом для глюкометрів і дозволяють людям з діагнозом діабет самостійно контролювати рівень глюкози у крові. Такий спосіб дозволяє отримати точний результат навіть у домашніх умовах – без відвідування лабораторії.

Інструмент самоконтролю

Ці тест-смужки призначені спеціально для глюкометрів відомого британського бренду Longevita. На відміну від діагностичних смужок інших виробників, які зазвичай мають вузьку специфікацію (для кожного приладу індивідуальні витратні матеріали) розробники цієї компанії передбачили повну сумісність з усіма моделями апаратів.

Під час створення тесту смужок Лонгевіта фахівці подбали не тільки про їхню практичність. Завдяки застосованим новітнім технологіям, вони забезпечують високу точність результатів, отже, і надійність самоконтролю. Принцип роботи, який використовується у виробі, ґрунтується на електрохімічній взаємодії з речовиною. Це дозволяє отримати точний результат, що відображається на рідкокристалічному екрані через 10 секунд після введення діагностичної смужки в прилад.

Точність та простота

Ще одна причина – купити тест смужки Лонгевіта – це мінімальний об'єм крові, необхідний для проведення тесту. Приладу достатньо 2,5 мкл нанесеної на смужку речовини для того, щоб визначити, який рівень глюкози містить. Крім того, діагностична смужка розроблена таким чином, що втягування необхідної кількості крові відбувається автоматично.

Характеристики

Спосіб кодування
Країна-виробник
  • Китай
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами