Чай Dr. Nona Halo Gonseen Tea 24 пакетики 36 г

Чай Dr. Nona Halo Gonseen Tea 24 пакетики 36 г

Продавець:DeadSeaProducts

4.8/5  ( 18 оцінок )

1 521

1 186

Є в наявності

Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я!
Увага! Перед застосуванням лікарського засобу чи медичного виробу рекомендується обов'язково ознайомитися з інструкцією та проконсультуватися з лікарем.
Опис та інструкція з користування наведені виключно з ознайомлювальною метою і не має бути використана як посібник з самолікування.
Тільки лікар може прийняти рішення про призначення препарату, а також визначити дози та способи його застосування.

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Чай Dr. Nona Halo Gonseen Tea 24 пакетики 36 г

Рослинний чай «Гонсин» зв'язує і виводить вільні радикали, попереджаючи розвиток хвороб, знімає фізичну і розумову втому, підсилює перистальтику кишечника, очищає шлунково-кишковий тракт та сечовидільну систему, покращує функціонування нирок (пісок виводиться і не утворюється знову), сприяє виведенню токсинів і шлаків, нормалізує обмін речовин, підсилює жовчоутворення і жовчовиділення; стимулює роботу імунної системи, посилює функцію Т-клітин; налагоджує діяльність гормональної та нервової систем, нормалізує кров'яний тиск, знижує рівень цукру і холестерину в крові, застосовується при захворюваннях дихальних шляхів і органів зору, має спазмолітичну, седативну і тонізуючу дію, уповільнює процеси старіння, забезпечує стан душевного спокою. «Гонсин» швидко знімає фізичну і розумову втому, дає бадьорість, ясність розуму, покращує пам'ять, уповільнює перебіг хвороби Альцгеймера (втрати пам'яті), сприяє нормалізації ваги, продовжує життя. Рекомендується для зниження апетиту при булімії.

«Гонсин» - це новий похід до очищення, харчування організму і саморегуляції його функцій. Випивши чашу цього напою, ви отримаєте силу і спокій, очистите свій організм і душу, повернете здоров'я і красу, відчуйте магічну таємницю чаю «Гонсин».

Що входить до складу препарату архебактерия, материнська клітина, піклуючись про нашому організмі, завжди вкаже шлях зцілення. Досить випити чашку чаю «Гонсин», і організм підкаже, де у нього слабке місце. У цьому випадку «Гонсин» виступає в ролі раннього діагноста.

Навіть якщо Ви ведете абсолютно здоровий спосіб життя, існує небезпека, що камені або пісок в нирках або сечовому міхурі все-таки з'являться, тому що при нашій екологічної ситуації не буває абсолютно здорових нирок. Тому, слідуючи постулату доктора Нони «Наша тактика - профілактика», подбайте про здоров'я своїх нирок, нормалізуйте обмінний процес за допомогою чаю «Гонсин» і, таким чином, запобіжите появі піску або каміння!

Допомогти організму можна навіть тоді, коли камені в нирках вже є. В такому випадку можна згадати прислів'я: «Вода камінь точить» - випиваючи щодня 1 склянка чаю «Гонсин» (невеликими ковтками) протягом тривалого часу (іноді навіть роки) ми здійснюємо диво, перетворюючи камені в пісок. При цьому поліпшуються функції нирок, пісок виводиться і найголовніше - не утворюється знову!

Звичайно, «виведення піску з нирок завжди викликає загострення і больові відчуття. Це закономірно і це треба пережити. Та ще й загострення може початися в самий невідповідний час.

Канони китайської медицини свідчать: «Нирки панують над кістками, кістки народжують мозок, мозок керує організмом. Нирки корінь всього організму». Не зупиняючись ні на хвилину, нирки щодня пропускають через себе сотні літрів рідини без додаткового очищення.

«Гонсин», потрапляючи в організм людини, подібний чудодійному дощу, приносить нове життя всіх клітинках організму, тому не випадково його називають «Чаєм відродження».

«Гонсин» - це тріумф компанії. Він необхідний всім, так як стимулює діяльність всіх систем організму і тому широко застосовується у всіх галузях медицини. Відзначено благотворний вплив «Гонсина» як основи оздоровчих програм при будь-яких захворюваннях. Він готує «поле дії» для всіх інших препаратів. Якщо у пацієнта після прийому «Гонсина» паморочиться голова, з'являється нудота необхідно зробити біохімічний аналіз крові. У здорової людини на «Гонсин» не буде негативної реакції.

Характеристики

Країна-виробник
  • Ізраїль
Кількість пачок в упаковці, шт
  • 24
Країна реєстрації бренда
  • Ізраїль
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами