Апарат ультразвукової терапії фонофорез + світлотерапія Beperfect W-302. Лікування ультразвуком у домашніх умовах: суглоби, спина, хребет, гайморит, остеохондроз, гінекологія, артроз, травми, зняти біль та ін.

Апарат ультразвукової терапії фонофорез + світлотерапія Beperfect W-302. Лікування ультразвуком у домашніх умовах: суглоби, спина, хребет, гайморит, остеохондроз, гінекологія, артроз, травми, зняти біль та ін.

Продавець:Tilzet

4.9/5  ( 51 оцінок )

3 583

2 685

Замовлення вiд 1 шт

Є в наявності

1

Гарантія. 12 місяців офіційної гарантії від виробника Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Курс фізіотерапевтичних процедур з використанням апарату прискорить одужання та полегшить ваш стан при різних захворюваннях

ПОКАЗАННЯ ДО ЗАСТОСУВАННЯ УЛЬТРАЗВУКОВОЇ ТЕРАПІЇ

Захворювання та наслідки травм опорно-рухового апарату: артрит, артроз, хвороба Бехтерева, ревматоїдний артрит, шпора п'яти, періартрит плече-лопатковий, епікондиліт, спондилоартрит хребта, наслідки оперативного лікування гриж хребетних дисків, контрактури, контрактури .

Захворювання та травми периферичної нервової системи: остеохондроз хребта з неврологічними ускладненнями, неврити, невралгії.

Захворювання бронхо-легеневої системи: хронічний бронхіт, хронічна пневмонія, бронхіальна астма поза загостренням, гайморит

Захворювання шлунково-кишкового тракту: хронічний гастрит, дуоденіт, неускладнена виразкова хвороба шлунка та 12-палої кишки, хронічний безкам'яний холецистит, дискінезія жовчовивідних шляхів, хронічний гепатит (поза обома).

Захворювання сечостатева система: аднексит, трубна безплідність, спайкова хвороба малого тазу, хронічний простатит, хронічний тазовий біль.

Захворювання шкіри та підшкірно-жирової клітковини: склеродермія, хронічна екзема, келоїдні рубці, сверблячі дерматози, целюліт.

Захворювання органи слуху, горла, носа: хронічний тонзиліт, вазомоторний риніт, хронічний синусит (поза загостренням).

Стоматологічні захворювання: глассалгія, рубцево-спайкові процеси, пародонтоз, артрози та артрити скронево-нижньо-щелепного суглоба, контрактура жувальних м'язів.

НЕЛІКАРСЬКА УЛЬТРАЗВУКОВА ТЕРАПІЯ

Механічне дія проявляється у формі мікромасажу клітинних утворень; та у підвищенні проникності клітинних мембран
Фізико-хімічна дія пов'язана з підвищенням дисперсності білкових молекул, деполімеризацією гіалуронової кислоти, розсмоктуванням набряків посиленням вуглеводного та білкового обміну, поліпшенням трофіки тканин. Активація ультразвуком лізосомальних ферментів макрофагів призводить до очищення запального вогнища або клітинного детриту і патогенної мікрофлори в ексудативну стадію.
Теплове - збільшення кровотоку, зменшення спазму м'язів, прискорення регенерації. Ультразвук підвищує лабільність нервових центрів, периферичних нервових провідників, усуває спазм гладком'язових елементів шкіри та судин, активується ретикулярна формація, гіпогаламо-гіпофізарна, лімбічна системи та вищі центри парасимпатичної нервової системи. Відновлення метаболізму катехоламінів посилює адаптаційно-трофічні процеси в організмі хворого.

  • Лікувальні ефекти: стимулює відновлення тканин, прискорює загоєння ран та виразок, перешкоджає утворенню грубих рубців та сприяє їх розсмоктуванню (у тому числі після косметичних операцій). Застосування ультразвуку сприяє відновленню тугорухливості у суглобах після накладання гіпсу або оперативного лікування захворювань та травм суглобів, а також зникненню целюліту у проблемних зонах.
  • Основні показання: підгострі та хронічні запальні процеси опорно-рухового апарату, периферичних нервів, дегенеративно-дистрофічні зміни кістково-м'язового апарату, травми м'язово-зв'язкового апарату, рубцеві та спайкові процеси, бронхіальна астма та астматичний бронх кишки, парадонтоз, контрактура жувальних м'язів, невралгія трійчастого та неврит лицевого нерва.

ЛІКАРСЬКИЙ УЛЬТРАФОНОФОРЕЗ - поєднаний вплив на організм ультразвукових коливань і лікарських речовин, що вводяться з їх допомогою. Процедури підвищують ефективність місцевого лікування та косметологічних процедур. Ультразвук сприяє більш швидкому, повному і глибокому проникненню ліків через шкіру в тканини, що глибше лежать. Для ультрафонофорезу можна використовувати лікувальні гелі або креми, які купуються окремо за призначенням лікаря.

  • Показання та протипоказання до ультрафонофорезу визначаються відповідно до показань та протипоказань до застосування лікарської речовини.

ЛІКУВАННЯ ЦЕЛЮЛІТУ. Ультразвук – один із найефективніших методів позбавлення від «апельсинової кірки», розтяжок, зменшення обсягів тощо. Ця процедура успішно використовується в багатьох салонах і клініках.
Ультразвук змушує жирові клітини вібрувати, утворюючи всередині кожної клітини безліч дрібних бульбашок – цей процес називають кавітацією. Ультразвукова хвиля здатна розщеплювати будь-які, навіть щільні жирові відкладення, що стимулює виведення надлишків рідини з проблемних зон. Розщеплений за допомогою ультразвукової хвилі жир виводиться з організму природним шляхом.

СВІТЛОТЕРАПІЯ. Світло за своєю природою - це фотомагнітні хвилі. Кожен з видів світла відрізняється не тільки кольором, але і довжиною хвилі. Тобто кожен з видів здатний досягати певної глибини шкіри, провокуючи в ній особливі реакції.

ЯКИЙ КУРС ЛІКУВАННЯ LED-ТЕРАПІЄЮ?

  • Для корекції та профілактики зморшок – червоний спектр, частота сеансів 1 раз на день протягом 15-20хв. , курс 8-18 сеансів залежно від віку.
  • Для лікування вугрової хвороби: синій спектр, 3хв. на кожну уражену область 2 рази на день до повного одужання. Для профілактики частота сеансів – 2 рази на тиждень.
  • У комплексній терапії пігментних плям, відбілювання шкіри – червоний та зелений спектр. Періодичність обробки, що рекомендується: через день протягом перших 30-60 днів, потім 2-3 рази на тиждень для підтримки результату.
  • Для терапії рожевих вугрів, куперозу, подразненої шкіри: зелений та синій спектр, частота сеансів 3-5 разів на тиждень по 10-15хв. імпульсний режим (що проблемніша зона, тим коротше імпульс надалі збільшуйте довжину хвилю). Курс 8-10 процедур, потім 2-3 рази на тиждень для підтримки результату.
  • Варикозне розширення вен: червоний спектр, частота сеансів – 2-3 рази на тиждень, курс – 8 процедур.
  • Лікування герпесу - червоний спектр 4-5 днів поспіль по 10-15хв. Рекомендується чергувати із синім або застосовувати паралельно.
  • Для прискорення загоєння гематом, ран та хронічних виразок – зелений та червоний спектр імпульсний режим (чим проблемніша зона, тим коротше вибирайте імпульс надалі збільшуйте довжину хвилю), частота сеансів та тривалість курсу залежно від клінічної картини.
  • У програмі комплексної корекції розтяжок: червоний спектр 3-5 хвилин на кожну область імпульсний режим, частота сеансів 2-3 рази на тиждень, курс 10-15 процедур.
  • Для лікування трофічних виразок гомілок: червоне, зелене світло імпульсний режим (чим проблемніша зона, тим коротше вибирайте імпульс надалі збільшуйте довжину хвилю) , частота сеансів 2 -3 рази на тиждень, курс – 8-18 сеансів.
  • При випаданні волосся – червоний спектр, частота сеансів 1 раз на день до отримання клінічно значущого ефекту.
  • Для терапії дискератозу та актинічного кератозу: червоний та синій спектр, частота сеансів – 2-3 рази на тиждень, тривалість курсу залежно від клінічної картини.
  • Псоріаз: червоний спектр, частота сеансів – 3 рази на тиждень, тривалість курсу індивідуальна.

Імпульсний режим LED дозволяє створювати більш ефективні та оптимальні умови для такого впливу, порівняно з безперервним випромінюванням, за рахунок високої концентрації світлової енергії в імпульсі та можливості отримання гарного терапевтичного ефекту при менших дозах та більш короткочасному впливі на організм.

ПРОТИПОКАЗАННЯ. Не рекомендується застосовувати при:
- туберкульозі легенів та інших органів;
- захворюваннях серцево-судинної системи (гіпертонічна хвороба високих ступенів ризику,стенокардія напруги вище II ФК, гострий інфаркт міокарда, миготлива аритмія, частаекстрасистолія, наявність кардіостимулятора, хронічна недостатність кровообігу вище II ст.);
- вагітність (при необхідності застосування проконсультуватися з фахівцем);
- системних захворюваннях крові (лейкемія, тяжка анемія, гемофілія);
- нападах бронхіальної астми;
- психічних захворюваннях, недоумстві, епілепсії і судомах будь-якого походження;
- металевих імплантантах в області впливу (металеві стрижні і пластини в област ікісток та суглобів, наявність в тілі металевих сторонніх тіл і імплантованих суглобів);
- гострому тромбофлебіті, флеботромбозі, наявності тромбозів і емболій;
- системному остеопорозі (підвищена ламкість кісток);
- злоякісних, доброякісних пухлинах і ліпомах (жировиках) значних розмірів;
- гострих нагноєннях до хірургічного розтину;
- на відкритих шкірних пошкодженнях, опіках.
Не можна застосовувати в режимі ультразвуку дітям віком до 12 років. При необхідності застосування більш ранньому віці обов'язково проконсультуватися з фахівцем.

ПОПЕРЕДЖЕННЯ: Уникати застосування в режимі ультразвукової терапії на наступні ділянки тіла: очі, області молочних залоз (без спеціальних показань), внутрішні і зовнішні статеві залози, проекція серця, область щитовидного хряща (”кадик").

Технічні характеристики:

Частота ультразвуку: 2000 та 3000 кГц (залежить від вибраного режиму)
Ефективна випромінююча площа ультразвукових коливань, щонайменше 4 см2
Режим ультразвукових коливань: безперервний та імпульсний.
Ефективна інтенсивність ультразвукових коливань:
– при постійному режимі 1: 0,8 Вт/см2
– при постійному режимі 2: 1,0 Вт/см2
Частота проходження імпульсів модуляції ультразвукових коливань 1±0,2 Гц
Ефективна інтенсивність при імпульсному режимі 0,5 Вт/см2
Тривалість модуляції імпульсів в імпульсному режимі 500 мс
Мережевий адаптер: АС 220В 50Гц
Напруга живлення: DC 15V 1A
Допустима вологість: 20 - 50%
Діапазон робочих температур: 18 – 35°С
Розмір випромінювача: діам. 36мм
Вага без адаптера: 270 гр.
Світлотерапія: 7 спектрів
Режими світлотерапії: постійний 1, імпульсний 4

Комплектація:
Апарат
Шнур живлення (вилка Євро)
Пакувальна коробка
Інструкція російською мовою
Гарантійний талон

Характеристики

Додаткові характеристики
  • ➤ Розроблений для професійного та домашнього використання
    ➤ Інструкція російською мовою
    ➤ Сертифіковано за європейськими стандартами
Гарантія
  • 12 місяців офіційної гарантії від виробника
Країна реєстрації бренда
  • Польща
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами