Мішок для двокомпонентного калоприймача закритий непрозорий Coloplast 1682

Мішок для двокомпонентного калоприймача закритий непрозорий Coloplast 1682

Продавець:SEVI

3.9/5  ( 57 оцінок )

43

Є в наявності

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Мішок для двокомпонентного калоприймача закритий непрозорий Coloplast 1682Мішок закритого типу для двокомпонентного калоприймача Алтерна (Coloplast), з діаметром фланця 50 мм Закритий, непрозорий мішок, бежевий колір. М'яка підклада мішка – нетканий матеріал.Наявність багатошарового фільтра для ефективної нейтралізації запаху та забезпечення виходу газів із мішка.Також фільтр перешкоджає роздмухування та злипання виробу.Під час водних процедур фільтр потрібно заклеїти наклейкою, що йде в наборі з мішком.Кріплення мішка до пластини здійснюється за допомогою фланця.Наявність "кільця-заскочки" на фланці для надійного утримування мішка на пластині.Заміна закритого мішка проводиться у разі потреби, коли він заповнений каловими масами на 1/3.Сумісний із пластинами:
Калоприймач двокомпонентний Coloplast (пластина рівна)1776
Калоприймач двокомпонентний Coloplast (пластина рівна)13181
Калоприймач двокомпонентний Coloplast (пластина конвекс)46759
Калоприймач двокомпонентний Coloplast (пластина конвекс екстра)14282
Купити мішок для двокомпонентного калоприймача закритий непрозорий Coloplast 1682 з гарантією якості та за доступною ціною в Україні:Для того, щоб швидко, зручно та за розумною ціною придбати мішок для калоприймача, інші засоби догляду та реабілітації - просто залиште заявку або замовте зворотний дзвінок на сайті нашого інтернет-магазину " ". Кваліфікований спеціаліст нашого інтернет-магазину оперативно зв'яжеться з Вами, розповість про товар, про ціни, знижки та акції, про способи оплати та отримання. Ми надсилаємо замовлення до всіх населених пунктів України. Також широкий асортимент продукції медичного призначення представлено у нашому спеціалізованому магазині. По Києву є самовивіз із магазину та кур'єрська доставка.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами