Набір мозольних пластирів Nordeplast для видалення загрубілої шкіри 50 мм х 70 мм х 2 шт (4751028535758)

Набір мозольних пластирів Nordeplast для видалення загрубілої шкіри 50 мм х 70 мм х 2 шт (4751028535758)

Продавець:Mr. Joe

4.6/5  ( 294 оцінок )

92

Немає в наявності

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Мозольний пластир СаліПласт призначений для видалення сухих мозолів. Він розм'якшує загрубілі зони шкіри. Ефективно видаляє мозолі та натоптні. Увага: Тільки для зовнішнього застосування.

Не застосовувати препарат на ушкодженій шкірі та шкірі з подразненнями. Якщо виникають неприємні відчуття, подразнення шкіри, припиніть застосування пластиру. Проконсультуйтеся з лікарем, якщо є хвороби крові, цукровий діабет, вагітність, годуєте грудьми та якщо вік до 16 років. Зберігайте пластир у пакованні, у сухому недоступному для дітей місці за температури від +5 °C до +30 °C. Не застосовувати довше ніж 14 днів без консультації з лікарем.

Зручне використання. Великий розмір. Надійна фіксація. Перед застосуванням зробіть теплу ванну для ніг, ретельно очистьте> і висушіть уражену зону. Вийміть пластир з паковання (якщо потрібно, відріжте потрібний розмір) і приклейте до ураженого місця. Пластир діє впродовж доби. Міняйте пластир за потреби. За кілька днів заміни пластирів зніміть залишки загрубілої шкіри абразивним матеріалом. Повторюйте процедуру, поки не досягнете потрібного ефекту — повного позбавлення від загрубілої шкіри. Містить 35-40% саліцилової кислоти.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами