Канюля внутрішньовенна з ін`єкційним клапаном ТМ Ігар унафлон 24G (тип Неофлон,жовтий)

Канюля внутрішньовенна з ін`єкційним клапаном ТМ Ігар унафлон 24G (тип Неофлон,жовтий)

Продавець:Nika General

4.5/5  ( 45 оцінок )

9

Є в наявності

1

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Канюля внутрішньовенна з ін`єкційним клапаном (0,7 х 19 мм).

Призначення: Катетер внутрішньовенний або канюля являє собою конструкцію з голки і порожнистої трубки з невеликим діаметром. Вільний кінець трубки виведений назовні і використовується для введення лікарських засобів в систему кровообігу людини. Внутрішньовенний катетер використовується для венепункції (або венесекции) і забезпечення тривалого доступу в кровоносне русло хворого. 2. Інструкція з використання: ✓ Виберіть необхідний розмір внутрішньовенної канюлі. Для введення необхідних внутрішньовенних розчинів намагайтесь використовувати найменший розмір канюлі. ✓ Продезінфікуйте місце проколу кровоносної судини. ✓ Переконайтесь в цілісності блістер-упаковки канюлі, а також у тому що термін придатності виробу не закінчився. ✓ Зніміть захисний ковпачок голки та під гострим кутом введіть голку у периферичну вену. ✓ Переконайтесь, що кров надходить в камеру зворотного току крові. Це підтверджує правильність пункції. ✓ Введіть катетер у вену і одночасно обережно видаліть голку. ✓ Не намагайтесь повторно ввести частково або повністю вийняту голку. ✓ Не натискайте пальцем на вену в місці введенні катетера або над ним. Це може призвести до розбризкування крові. ✓ Під’єднайте до канюлі систему для введення інфузійних розчинів, шприц або закрийте заглушкою луєр лок. ✓ Утилізуйте голку у відповідний контейнер. ✓ Зафіксуйте канюлю за допомогою пластиря.

✓ Розміри для дорослих 14G; 16G; 17G; 18G; 20G; 22G; ✓ Тригранна заточка голки; ✓ Голка виготовлена з нержавіючої сталі; ✓ Має боковий порт для додаткових внутрішньовенних введень; ✓ Павільйон зі з’єднанням Луєр сліп та луєр локк (Luer slip & luer lock); ✓ Гнучкі крильця; ✓ Плавний перехід між катетером та голкою-провідником; ✓ Матеріал виготовлення: - Ковпачок голки – поліпропілен. - Канюля голки – поліпропілен. - Заглушка луєр локк (luer lokk) – поліетилен. - «Крильця» - поліпропілен. - Катетер – політетрафторетилен (PTFE, Teflon) або фторетиленпропилен (FEP) - матеріали застосування з дуже високим рівнем біологічної сумісності. Катетери виготовлені з PTFE/FEP, добре ковзають і представляють мінімальну небезпеку тромбоутворення. - Голка – неіржавіюча сталь. - Камера зворотного току – поліпропілен. ✓ Інтегрована рентгенконтрасна смужки, що допомагає візуалізувати катетер в кровоносній судині; ✓ Кольорове кодування розмірів; ✓ Термін придатності 5 років з дати виготовлення, вказаної на упаковці; ✓ Стерильне, апірогенне та нетоксичне; ✓ Індивідуальне пакування.

Характеристики

Призначення
Країна-виробник
  • Україна
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами