Гірчиця порошок Голден-Фарм 100 г

Гірчиця порошок Голден-Фарм 100 г

Продавець:NOTORIOUS

4.9/5  ( 180 оцінок )

45

38

Є в наявності

1

Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я!
Увага! Перед застосуванням лікарського засобу чи медичного виробу рекомендується обов'язково ознайомитися з інструкцією та проконсультуватися з лікарем.
Опис та інструкція з користування наведені виключно з ознайомлювальною метою і не має бути використана як посібник з самолікування.
Тільки лікар може прийняти рішення про призначення препарату, а також визначити дози та способи його застосування.

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Гірчичний порошок - універсальний, корисний і потрібний в господарстві продукт, який повинен бути під рукою у кожної господині. Його отримують шляхом подрібнення макуха насіння рослини. Крім традиційного використання в кулінарії він знайшов також широке застосування в косметології, домашньому господарстві та народній медицині.

Гірчиця багата білками, органічними кислотами, крохмалем, ефірними оліями. В її складі вітаміни групи В, А, Е, D, а також мікроелементи калій, кальцій, магній, цинк, фосфор, які необхідні для нормальної життєдіяльності організму. Завдяки вмісту омега-3 та омега-6 кислот гірчиця нормалізує рівень холестерину в крові, перешкоджає розвитку атеросклерозу, зміцнює сердечною м'яз, чистить судини. Вона має антиоксидантні властивості, захищає організм від вільних радикалів і підтримує імунітет. Ефірні олії продукту стимулюють травлення, пригнічують гнильну мікрофлору, мають розігріваючу, антисептичну і бактерицидну дію.

Гірчичний порошок використовують в якості спеції в чистому вигляді або як соус, додають при консервації овочів, при засолюванні та копченні риби, в паніруванні м'яса і курки.

Відома властивість гірчиці стимулює кровообіг і знайшла застосування в косметології як інгредієнт масок для волосся, щоб "розбудити" сплячі волосяні цибулини, забезпечити їх харчування і підсилити ріст волосся.

Сьогодні багато господинь відмовляються від застосування побутової хімії та для прибирання, віддаючи перевагу більш екологічні способи. Відмінною альтернативою мийних засобів для посуду є порошок гірчиці. Він прекрасно вбирає жир, знищує шкідливі бактерії, успішно справляється із залишками масла на сковорідках і тарілках.

МАЄ НАСТУПНУ ДІЮ:

  • стимулює травлення
  • покращує смак їжі
  • має загальнозміцнювальну дію
  • підвищує кровообіг
  • надає антибактеріальний ефект

ПРОТИПОКАЗАННЯ:

Індивідуальна непереносимість.

УМОВИ ТА ТЕРМІН ЗБЕРІГАННЯ:

Зберігати при температурі не вище 25°C.

ФОРМА ВИПУСКУ:

Упаковка 100 г.

Характеристики

Призначення
Країна-виробник
  • Україна
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами