Фітозбір №4 «Остеохондрозний»

Код:  446990045

Фітозбір №4 «Остеохондрозний»

Код:  446990045

Немає в наявності

590

Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я!
Увага! Перед застосуванням лікарського засобу чи медичного виробу рекомендується обов'язково ознайомитися з інструкцією та проконсультуватися з лікарем.
Опис та інструкція з користування наведені виключно з ознайомлювальною метою і не має бути використана як посібник з самолікування.
Тільки лікар може прийняти рішення про призначення препарату, а також визначити дози та способи його застосування.

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Комплекс трав при місцевому застосуванні чинить протизапальну, розсмоктувальну, знеболювальну дію. Сприяє нормалізації водносольового обміну. Показаний у разі артритів і остеохондрозу.

Склад: шабельник болотний, багно болотне, лист берези, каштан кінський, хвощ польовий.

Властивості:

Шабельник болотний: має протизапальні та знеболювальні властивості, використовується для зняття болю в суглобах і м'язах.

Багно болотне: має антисептичні та протизапальні властивості, заспокоює нервову систему і допомагає зняти м'язову напругу.

Лист берези: має сечогінні, протизапальні та потогінні властивості, сприяє виведенню токсинів з організму і покращує стан шкіри.

Каштан кінський: відомий своїми протизапальними і знеболювальними властивостями, покращує кровообіг і зміцнює стінки судин.

Хвощ польовий: має сечогінні, кровоочисні та протизапальні властивості, сприяє регенерації тканин і покращує загальний стан шкіри.

Спосіб використання:

1. Для фітопаросаун:

1 фільтр-пакет заварюється в 5 літрах окропу. У результаті подальшого кип'ятіння утворюється лікувальна пара, яка подається в робочу камеру паросауни.

2. Для прийняття ванн:

1 фільтр-пакет заварюється в 1-2 літрах окропу, настоюється 15 хвилин. Безпосередньо перед ванною настій влити у воду комфортної температури. Приймати не більше 15 хвилин.

3. Для лазень:

1 фільтр-пакет заварюється в 5 літрах окропу. Використовується для запарювання віника і його змочування під час банної процедури. Для посилення лікувального ефекту невеликі порції невеликі порції настою рекомендується виливати на кам'янку (0,5 л).

Характеристики

Країна-виробник
  • Україна
Лікарська форма
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами