Прилад для протибольової терапії MEDISANA TDD (86202)

Прилад для протибольової терапії. 2 окремо настроювані канали. 4 електроди для більшого захоплення зони застосування. Перший цифровий TENS прилад із програмованими функціями. Спеціальні програми для проведення протибольової терапії, електроакупунктури та м'язової стимуляції. Таймер для записування запам'ятовування способу й тривалості застосування. Вага: 0,8 кг.

Прилад для протибольової терапії MEDISANA TDD (86202)

Продавець:

2

Гарантія. 36 місяців офіційної гарантії від виробника Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Стимуляцію струмом можна використовувати:
1.  Для боротьби з болем (TENS = підшкірна електрична стимуляція нервів)
2.  Для нарощування м'язів (EMS = електрична стимуляція м'язів)
3.  Для електроакупунктури

Боротьба з болем
TENS = електрична стимуляція нервів через шкіру.
Біль — це природний і важливий сигнал нашого тіла, що попереджає нас про те, що "щось не так". Якщо причина болю встановлена, але не може або може лише частково бути усунений, тоді розвивається тривалий або постійний біль (хронічний біль). Тепер попередня функція болю, як попереджувальний сигнал, марна та вона негативно впливає на загальний стан людини, позбавляє радості життя, аж до депресії.

Біль можна лікувати різними методами (наприклад, медикаментозно або оперативно), а і як альтернативу застосовувати акупунктурний метод або TENS, що не має побічних ефектів.

З одного боку, лікування TENS блокує передавання больового сигналу за допомогою електричних імпульсів через шкіру. Сигнал "біль" не подається в мозок і біль не відчувається.

З іншого боку, спеціальні TENS- аплікації, активують власні механізми регуляції вашого тіла. Електричні розряди змушують тіло виробляти так звані «ендорфіни», які виконують завдання знеболювальних засобів. Біль припиняється, полегшується або зовсім зникає.

Така електрична стимуляція не може усунути причини або вилікувати хворобу, але може змінити больові відчуття. Полегшення больових відчуттів може допомогти хронічним хворим, полегшити їхні страждання і дати джерело сили й енергії.

Нарощування м'язів (EMS)
За допомогою різних аплікацій EMS можна стимулювати м'язи тіла, ослаблені після операцій, неправильно (односторонньо) треновані або напружені. У процесі стимуляції, електричні імпульси спричиняють легкі м'язові скорочення, які «пасивно» стимулюють м'язову тканину (без самостійної роботи м'язів).

Електроакупунктура
Акупунктура — старий китайський метод лікування, який ґрунтується тому, що на тілі людини є точки (акупунктурні точки), стимуляція яких спричиняє потрібний ефект (активізація, полегшення болю, посилення потоку енергії) на певні зони й органи тіла. Стимулювати можна голками, масажем, натисканням або за допомогою електричних імпульсів, наприклад, TENS.

Характеристики

Вид
  • Для електротерапії
Гарантія
  • 36 місяців офіційної гарантії від виробника
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами