Питання покупців про Безконтактний інфрачервоний термометр OMRON Gentle Temp 720 (МС-720-Е)

99 відгуків

Код:  6576219

Цікавить додаткова інформація?
  • Данил Пономарев
    Продавець: Rozetka

    Не получил ответ, как его сдать взад?! Официальный представитель, слушаю внимательно !!!

    Переваги:
    Вид
    Недоліки:
    Средняя температура по больнице
  • Данил Пономарев
    Продавець: Rozetka

    Вопрос представителю бренда!
    Могу я его вернуть? Показания изредка совпадают с ртутным, что не даёт смысла в его использовании, так как всегда перемеряем ртутным! Стоит дорого, а толку нет! Хочу вернуть как брак!

    Переваги:
    Быстро
    Недоліки:
    Температура средняя по больнице
    • Представник бренду

      Добрий день Пан Даніл. Згідно статті 9 "Про захист прав споживачів" техніка належної якості підлягає обміну у 14 дений строк з дати продажу, на такий же товар або інший з компенсацією вартості,якщо прилад не був у використані та збережено товарний вигляд, пакувальні матеріали. У разі коли такого товару немає в наявності, споживачь має право вимагати повернення приладу та відшкодування вартості.
      Питання повернення або обміну вирішується з продавцем.
      Інфрочервоний термометр складний медичний прилад на роботу якого вплавають багато зовнішних чинників.Так, ми навчились вимірювати температуру тіла на відстані. Просто направити на чоло та отримати достовірну температуру, таке буде за деякий час. Зараз технології не дозволяють ігнорувати всі чинники які впливають на точність вимірювання. Розглянемо що впливає на роботу інфрачервоного термометра.
      1)Чому температура вимірюється виключно на чолі?Судини на чолі найменш схильнідо впливу зовнішньої температури, стан судин на чолі в більшій мірі залежить від стану організму. При зниженні температури судини звужуються, при підвищені температури судини розширюються.
      2) Прилад та пацієнт повинні знаходитись в одному приміщені що найменьш пів години. Чому? Термометр працює наступним чином, він вимірює температуру шкіри на чолі, яка ніколи не буває 36.6. Припустимо температура шкіри на чолі 26 градусів, завдяки багаторічним дослідам корпорації OMRON Healthcare вирахувана формула за якою розраховується реальна температура тіла шляхом додавання вирахуваного корпорацією OMRON Healthcare значення.Навіщо дотримуватись цих пів години. Наведемо приклад. На вулиці +10 в приміщені +25. Корпус прилада отримав вплив зовнішнього середовища темперарою +25 градусів. Ваша шкіра отримала вплив зовнішнього середовища температурою +10 градусів. Термометр не на стільки розумний щоб врахувати ці різниці. Він просто вимірює температуру вашої шкіри чола та за формулою додає вирахуване значення виходячи з температури свого корпусу. Результат буде не вірний оскільки термометр та шкіра чола отримали вплив зовнішнього середовища різних температур. Коли прилад та пацієнт знаходяться в одному приміщені пів години, тоді і прилад і шкіра пацієнта отримають однаковий вплив, і тоді формула за якою вираховане додане значення працює правильно. Ще раз. Будь який безконтакний інфрочервоний термометр повинен отримати такий самий вплив зовнішнього середовища як і об`єкт вимірювання.
      3)Шкіра лоба повинна бути сухою та чистою. Чому? Термометр вимірює температуру поверхні, і якщо щось є між шкірою та термометром то він виміряє температуру не шкіри, наприклад піт який супроводжує пацієнтов з підвищєною температурою. Витерти шкіру від поту не допоможе, шкіра повинна бути сухою. Цей недолік властивий всім інфрачервоним термометрам з дистанційним вимірюванням температури. За наявності поту прилад вимірює температуру саме рідини, рідина відбирає тепло від шкіри та розсіює його, тому температура поту нища за температуру шкіри. Інший приклад то тональний крем який використовуюит пані. Тут навпаки результати будуть завжди завищені тому що тональний крем не розсіює тепло, а навпаки екранує шкіру та утримує тепло яке виділяє шкіра.
      4) В примішені не повинно бути протягів. Чому. Простий приклад, що ми робимо коли кава занадто гаряча?Правильно , ми дмухаємо на неї щоб розсіяти тепло яке вона виділяє. Теж заме відбувається коли в примішені є протяги, вони розсіюють тепло від шкіри та охолоджують їі.
      5) термометр не можна довго тримати у руках.Чому? Пригадуємо перший пункт. Термометр та пацієнт повинні отримати однаковий вплив зовнішнього середовища. Якщо ми тримаємо довго прилад в руках то нагріваємо корпус приладу,відповідно прилад отримує до впливу зовнішнього середовища вплив від темератури наших рук.
      Маємо надію що ми відповіли на запитання до приладу. З Повагою та прагненням змінити світ на кращє, команда OMRON Україна.

  • Анастасия Мельникова
    Продавець: Rozetka

    Если заказать в пункт выдачи, можно открыть и проверить на себе и ребёнке ?

  • Сергей Одесса
    Продавець: Rozetka

    Добрый день!
    Слышалю что эту модель сняли с производства. Какие новые модели инфракрасных термометров предлагает Омрон? Когда появятся на Украине?
    Отвечайте на русском языке, пожалуйста

    • Представник бренду

      Добрий день пан Сергій.Відповідно до закону України "Про забезпечення функціонування української мови як державної" , статті 1 та статті 2 цього закону, ми не зможемо надати вам відповідь не державною мовою.Наразі в Україні не представлені інфрачервоні термометри виробництва OMRON. Чітких термінів поставки продукції цього типу в Україну нажаль немає. Наразі нашими партнерами розпрадаються залишки OMRON Gentle Temp 720 (МС-720-Е). З повагою та прангненям змінити світ на кращє, команда OMRON Україна.